Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesítmény kényszer miatt merevedési problémáim vannak (? ) (többi lent)
szűz vagyok még én is és a barátnőm is. Próbáltunk már szeretkezni de az erekció nem volt elég kemény, nagyon hamar lelankadt (nem tudtam rendesen felhúzni a gumit)
Utánaolvastam az interneten ennek a dolognak és rájöttem, hogy lelki dolog okozza ezt amit Teljesítmény kényszernek hívnak. Valakinek volt már ilyen problémája? hogyan sikerült kigyógyulni belőle? én arra gondoltam, hogy mielőtt megpróbáljuk a dolgot megiszok pár doboz sört és akkor jobban ellazulok és később már nem lesznek ilyen problémák. Ez beválhat?
Nem az önbizalomról szól a dolog, hanem rá kell döbbenned, hogy nem olyan nagy dologról van szó, mint gondolod. Tudom, nehéz, de akkor is így van.
Kérdezd meg a barátnődet, mit szólna, ha nem nyújtanál jó teljesítményt. Komolyan. És nagyon figyelj oda arra, amit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!