Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beszéljek róla az osztályfőnök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszéljek róla az osztályfőnökömnek?

Figyelt kérdés
Bizonytalan vagyok a nemi identitásommal kapcsolatban és emiatt gyakran vagyok szomorú.Ma is.Megkérezdte az ofőm,mi a baj.8mondta,majd holnap megbeszéljük).Szóval szóba hozzam neki vagy ne?
2010. jan. 25. 22:48
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Inkább ne vele vitasd meg ezt a dolgot, bár ha nincs olyan ember a környezetedben aki eléggé közel áll hozzád, ahhoz hogy ezt megvitasd és megbízol benne akkor talán...
2010. jan. 26. 02:51
 22/40 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy pont vele kellene ilyen dologról beszélned.
2010. jan. 26. 07:15
 23/40 anonim ***** válasza:
NE SZÓLJ! SEMMI KÖZE!
2010. jan. 26. 07:15
 24/40 anonim ***** válasza:
Sokszor még a szülők sem értik meg, akiknek az lenne a dolga, hog mindennél jobban és minden hibáddal együtt szeressenek. Szóval nagyon nagyon meg kéne bíznod a tanárban, hog ezt elmond neki :S
2010. jan. 26. 08:07
 25/40 anonim ***** válasza:
Elsősorban Neked kell tudnod, hogy megbízol-e az osztályfőnöködben, tudnál-e neki ilyen intim témáról beszélni. Ha igen, akkor nyugodtan beszélj vele. Őt is köti a titoktartás, tehát bármit mondasz el neki, ő azt nem adhatja tovább. Ahogy mások is írták, a pedagógus nem csak tanár. Hanem nevelő is, akihez lehet fordulni tanácsért, segítségért, természetesen, ha van olyan a kapcsolatotok. Szerintem, neked nagyon jó o.fő-d van, hiszen felfigyelt arra, hogy valami "bűzlik" körülötted és érdeklődik irántad, segíteni szeretne. Szerintem, érdemes beszélgetned vele. Egyébként a tanárok is részesülnek pszichológiai képzésben, tehát tudja, hogy mi zajlik a lelkedben, meg tud érteni. Mindenki volt egyszer serdülő és talán nem mindenkinek, de szerintem sokaknak volt hasonló érzelmi konfliktusa.
2010. jan. 26. 08:32
 26/40 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2010. jan. 26. 08:41
 27/40 anonim ***** válasza:
Milyen jó, hogy vannak még ilyen tanárok, akiket érdekel a tanítványok élete! Ha komolyan érdeklődött én azt hiszem beszélnék vele a helyedben. Az őszinteség sosem árt senkivel szemben. De én ehhez a leszbi témához annyit tennék hozzá, hogy szerintem minden az agyban dől el. Ha én bebeszélném magamnak, hogy nekem az a jobb, én is tudnék leszbi lenni. De én inkább a gyermekszülést, gyermeknevelést válaszottam, mert egyszerűen az tűnt természetesebbnek. Neked is érezned kell majd, hogy számodra mi tűnik elképzelhetőbbnek.
2010. jan. 26. 08:45
 28/40 anonim ***** válasza:
szerintem nem kéne :)
2010. jan. 26. 08:48
 29/40 anonim ***** válasza:

Nekem 10-11 éves koromban volt ilyen problémám. Teljesen megijedtem, mert azt hittem, hogy beleszerettem egy táncos társamba, aki szintén lány volt. Én anyukámmal beszéltem meg, és azt mondta akkor, hogy ne foglalkozzak ezzel, biztos csak csinosnak találom a kislányt, és hogy én ilyesmit még nem tudhatok. Ettől megnyugodtam, és nem törődtem vele. Aztán pár év múlva már nem is értettem mit problémáztam, hiszen kizárólag a férfiakat szeretem :)

Veszélyes lehet ofőnek elmondani, ugyanis vagy túlzottan beleéli magát a szerepbe, és állandóan "zaklatni" fog a jóindulatával, vagy másnak is lepletykálja, aztán hamarosan mindenki erről fog pusmogni, és ez nem kéne. Vagy jól jársz vele, és azt mondja neked mint az én anyukám.

Anyukáddal beszéld meg, vagy nagymamával, vagy tesóval, vagy egy másik felnőttel, akár férfivel is lehet. Kivel vagy jóban? ki nem szokta másnak eldumálni a dolgokat? ilyen felnőttet keress. Gyerek nem tud ebben a problémában segíteni.

Szerintem egyébként arról van szó hogy túl sok mindent láttál vagy hallottál, és nem tudsz vele mit kezdeni. Ez olyan mint amikor az orvostanhallgatók azt hiszik hogy nekik is minden betegség előjön amiről éppen tanulnak :)

2010. jan. 26. 08:53
 30/40 anonim ***** válasza:
Én nem beszélném meg vele, bármennyire is jóba lennénk. Megkeresnék egy pszichológust, aki elsősorban nem ismerős, mert az idegennek könnyebben el tudnám mondani, és ő segítene megtalálni az identitásom is...
2010. jan. 26. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!