Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beszéljek róla az osztályfőnök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszéljek róla az osztályfőnökömnek?

Figyelt kérdés
Bizonytalan vagyok a nemi identitásommal kapcsolatban és emiatt gyakran vagyok szomorú.Ma is.Megkérezdte az ofőm,mi a baj.8mondta,majd holnap megbeszéljük).Szóval szóba hozzam neki vagy ne?
2010. jan. 25. 22:48
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
91%
Én is szomorú lennék :(
2010. jan. 25. 23:00
 12/40 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy nem szeretnél róla beszélni.
2010. jan. 25. 23:03
 13/40 anonim ***** válasza:
69%
A tanár egyben nevelőszerepet is betölt, ezért pedagógus, csak ezzel kevesen vannak tisztában. nekem az ofőd egy jó pedagógusnak tűnik, ha külön feltűnt neki, hogy téged valami bánt. az pedig, hogy mndta, hogy majd holnap megbeszéltitek, azzal pedig azt jelezte, hogy nyitott a problémád felé. beszél neki nyugodtan erről szerintem.
2010. jan. 25. 23:09
 14/40 anonim ***** válasza:
75%
El tudok képzelni olyan osztályfőnököt, akinek lehet. Ha már így érdeklődik a hogyléted felől az már, hát, figyelemreméltó.
2010. jan. 25. 23:10
 15/40 anonim ***** válasza:
30%

Nincs a suliban pszhiológus? Vele kellene beszélned.Ma divat a leszbikusság,lehet,hogy ez rád ia hatással van.Emiatt vagy bizonytalan.Nem kellene elrontanod az életed.

Ha a génjeid miatt vagy más,az nem baj,de ha beképzeled csak magadnak,az már igen,Ezért kellene egy szakember,Az osztályfőnök nem hiszem,hogy tudna segíteni.És őt nem is köti titoktartási kötelezettség,a szakembert igen.De ha megkéred a háziorvosod,ad beutalót szakemberhez,Erről a szüleidnek sem kell feltétlen idő előtt tudniuk.

2010. jan. 25. 23:10
 16/40 anonim válasza:
A szüleiddel kéne ilyenekről beszélni.
2010. jan. 26. 00:06
 17/40 anonim ***** válasza:
Én is fantáziálok fura dolgokról, de miért lenne ez probléma, amíg senkinek sem ártok vele?
2010. jan. 26. 00:08
 18/40 anonim ***** válasza:
50%
Én is sok mindent meg tudtam beszélni az osztályfőnökömmel, nagyon rendes volt, ha a te ofőd is ilyen normális akkor mondd el neki nyugodtan.
2010. jan. 26. 00:46
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Én sem az ofőmmel beszélném meg. Inkább egy pszichológussal.
2010. jan. 26. 00:58
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

Leszbikus lány vagyok, szóval van belelátásom a témába, hogy milyen, amikor "éled" az ember.

Beszélj az ofődnek erről, de csak ha 100%-ban megbízol benne!

A szülőket meg felejtsed el, mert sajnos nem jellemző, hogy ők a homoszexuális oldaladat fogják támogatni, és ha kiderülne, hogy mégiscsak az vagy, akkor az jó nagy baj lesz.

Egyébként senki nem fogja tudni eldönteni helyetted, hogy hova tartozol, netán biszexuális vagy. Pszichológus segíthet a célravezetőbb kérdések miatt, amiket fel szokott tenni (én is voltam, de nem ezzel kapcsolatban), hogy jobban megismerd magadat.

Látatlanban annyit tanácsolok neked, hogy ne azzal foglalkozz, hogy magadra tudj húzni egy skatulyát, hanem igyekezz a boldogságra törekedni! Tedd azt, ami jólesik, nézzed, olvassad azt, ami élvezetes. Az érzések jönni fognak, a vágyakkal együtt. Legyen szó fiúról vagy lányról. Idővel fel fogod ismerni, hogy mi és ki érdekel valójában, de ehhez nem szabad meghátrálni semmi elől, egy esetleges félelem miatt. (pl tetszik neked egy lány/fiú, de nem mersz kezdeményezni, nem mész el randira vele, pedig úgy látod, őneki is bejössz.)

2010. jan. 26. 02:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!