Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hasonlított másokhoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hasonlított másokhoz?

Figyelt kérdés
Pl. hogy akikkel volt azok szimplán elélveztek a farkától és mivel én nem tudtam ezért szar vagyok. Meg hogy akikkel volt, alig kellett előjátékoznia nekik. Felnőtt férfiról van szó, most elvileg egy komoly kapcsolata van pár hónapja. De nem tudom csak velem volt ilyen bunkó, vagy mással is ilyen lehet?
2014. okt. 29. 09:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Mindenki azt mond, amit akar.

Lehet, hogy másoknak is hiányzott az előjáték, de ő nem szeret foglalkozni a másikkal, csak megdu_ni, ezért egyszerűbb azt mondani, hogy másnak is jó volt így. Aztán ki tudja, lehet, hogy nekik sem volt jó.

Örülj neki, hogy megszabadultál tőle, ha ilyen érzéketlen.

2014. okt. 29. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!