Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti milyen sportot szerettek egy lánytól?
Figyelt kérdés
2014. okt. 28. 15:58
2/9 anonim válasza:
Extrém. Így jöhet velem ejtőernyőzni és stb.
3/9 anonim válasza:
Futás,úszás, de igazából bármelyiket díjazom :)
4/9 anonim válasza:
én boxolom, de senkinek sem tetszik :(
5/9 anonim válasza:
assemblyben reverse engineering, az az igazi sport
6/9 anonim válasza:
Én futok, karatézok és ejtőernyőzök :D
Én őszintén szólva nem izgat h a pasik mit gondolnak róla. :D
17/l
7/9 anonim válasza:
Már attól igényes lesz a lány ha eljár sportolni, szóval onnantól kezdve már csak jó lehet.
Úgy egyébként extra figyelem jár ha mondjuk valamilyen extrém sportot űz, így például ahogy írták ejtőernyőzés, vagy motorozás, hegymászás stb... Még azok a lányok is akik valamilyen küzdősportot űznek, pl MMA, de az már 'extrém' ritka eset. :D
8/9 anonim válasza:
Karatét és egyéb harcművészetet, ahol lehet nézni a szép női lábakat.
9/9 anonim válasza:
A biciklizés az ami lehet. Közös sportnak elmenne.(formálja a lábakat) És még a röplabda meg a lövészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!