Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kapott meg eveken keresztu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kapott meg eveken keresztul, de meg mindig probalkozik, miert? Miert nem teszi tul rajtam magat?

Figyelt kérdés

Megmondom oszinten tetszik a srac, de a jozan esz azt mondja, hogy nem erdemes vele kezdeni.

Szinte barmilyen csajt megkaphat, szaladnak utana a nok, megis megint probalkozik nalam.

3 es fel eve lenyegeben elutasitottam, igaz nem konkretan, de amikor kozeledett felem, eltoltam magamtol, felalltam, es otthagytam... utana sokszor lattam, hogy nez, de megis arra gondoltam, hogy veletlen, barkit megkaphat😶, miert en kellenek neki.

Erre par hettel ezelott megint mintha kozeledni probalt volna. Tudni kell rolam, hogy soha nem nezek ra, ha masok is latnak minket, ha osszefutok vele az utcan, es ketten vagyunk, akkor ranezek. megint szinte ugyanazat csinalta, mint anno, ossze-vissza beszelt, hogy rafigyeljek, egyszer csak elmegy, majd visszafordul es hatranez ram, visszajon, leul majdnem mellem, aztan miutan felalltam, odamentem a baratnoimhez csak feladja es hazamegy.

Masnap hangosa ramkoszon, bamul...

2014. okt. 28. 09:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert ha szinte bárkit megkaphat akkor szerintem piszkálja az, hogy pont téged nem tud bevenni már mióta...
2014. okt. 28. 09:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Adnék neki egy esélyt ,3 és fél év azért sok idő. Igen kitartó😉😇😄
2014. okt. 28. 09:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Strici
2014. okt. 28. 09:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Férfiként mondom, hogy egy ilyen sokat csajozó srácról ne gondold azt, hogy különösebben oda van érted, csak azért mert nálad is próbálkozik, a helyzet csak az, hogy Téged is szívesen kipróbálna.

Azért próbálkozik nálad, mert leveszi a testreakcióidat (a sokat csajozó srácok ebben rutinosak), és látja hogy hatással van rád. Egyébként meg most is napról napra puhít (célja, hogy rajta agyalj).

2014. okt. 28. 10:19
 5/5 A kérdező kommentje:
"látja hogy hatással van rád", hat nem tudom miota szamit annak, hogy hatassal van ram, ha ra se nezek, nem is foglalkozom vele!
2014. okt. 28. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!