Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszhetek eveken keresztul valakinek?
Iszonyat jo pasi, futnak utana a nok, neki csak egyszeruen valogatni kell. Nem hinnem, hogy lenne olyan csaj, aki nemet mondana neki.
Nem vagyok en se csunya, sokan mondjak ram, hogy szep vagyok, a ferfiaktol is ezt a visszajelzest kapom. Ez a srac azonban evek ota bamul engem, neha-neha kozeledik kicsit, en nem foglalkozok vele, aztan honapokon keresztul csak bamul.
2011 nyaran visszautasitottam ot, bar inkabb mondanam azt, hogy ugy viselkedtem vele, mintha nem erdekelne, mig mas csaj, ha a helyeben lett volna azon percen elolvadt volna, es a karjaiba vetette volna magat. En pedig fogtam magam, es otthagytam a csajozos dumaja kellos kozepen.
Lehet hogy tetszel neki, de egyszer csak majd megismerkedik olyannal akivel kolcsonosen tetszenek egymasnak es utana mar hidegen fogod ot hagyni.
Neked kellene eldontened, hogy megakarod-e ismerni, vagy nem, amig erdeklodik utanad.
1.!
En nem mondtam, hogy nekem nem tetszik! Mar bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!