Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előnytelen testalkatom mennyire hátráltat a pasizasban es abban, hogy bejöjjek egy fiúnak?
Figyelt kérdés
Nem kövér vagyok, csak van rajtam kicsi felesleg, es az is aránytalan. Rossz géneket örököltem...2014. okt. 27. 22:39
11/32 RRR válasza:
mondjuk ,ha rövidlátó az növeli erősen az esélyed
12/32 anonim válasza:
az a fiútól függ:) hogy mennyire számit ez neki
pl. nekem a belső a fontos, ezért elfogadnálak, olyannak amilyen vagy, ha a személyiséged megfogna :)
és szingli vagyok szóval nyugodtan irhatsz;) 17f
13/32 A kérdező kommentje:
Sportolok és figyelek a táplálkozásra is, de kihagynám az este 11-es futást igy az 5 fokban (annak a válaszolónak üzenem, aki irta h ne a gép elott üljek). :D
Felsőtestem vékony... Lábam es a fenekem meg HATALMAS es duci
2014. okt. 27. 22:48
14/32 anonim válasza:
hát azt én nagyon csípem :P :P :P
16/32 anonim válasza:
*pacsi* nekem is körte alakom van, de szerintem ez egy nőies testalkat ;)
17/32 anonim válasza:
akkor ilyen los latinos Jennifer Lopezes? fucking good
18/32 anonim válasza:
Édesem,ha te futni járnál,nem lenne pont a lábad meg a feneked HATALMAS!Lusta vagy te is!
19/32 anonim válasza:
Hosszútávú futással amúgy se tudsz fogyni. De ha felül vékony vagy nem lehet olyan nagy gond.
20/32 A kérdező kommentje:
Jó, én nem fogom senkinek se bizonygatni h sportolok... Én tudom h így van. Tegnap basszus majdnem ajulásig edzettem, alig bírtam lépcsőzni, úgy remegett a lábam... (Sífutó gép és 1 órán keresztül!).
Ismeretlenül könnyű akármit mondani.. Jo ejt :)
2014. okt. 27. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!