Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kis közvélemény kutatás! Fiúk/Lányok, nektek mennyire vonzó/taszító az, ha a másik fél cigizik/iszik?
Kérdem ezt úgy, hogy az is érdekel ti cigisztek/isztok-e rendszeresen.
Kérlek írjátok le azt, hogy ti hogy vagytok ezzel és mennyire toleráljátok a másik félnek.
Kizáró ok vagy esetleg még vonzónak is találjátok?
A korotokat és a nemetek is írjátok oda értelemszerűen.
A dohányzás kizáró ok lenne, az ivás ha mértekkel történik akkor nem zavar.
Nem cigizek és inni is csak szülinapokkor szoktam vagy ha egyéb esemény történik, de akkor is max egy feles.
20/L
19#
Szó sem volt itt cigizős szexről, főleg párkapcsolat/ismerkedési szempontból kérdeztem.
Szerettem volna még odaírni, hogy kik számára közömbös, de már nem volt rá időm.
Alapból számomra is közömbös a dolog, ha csinálja akkor rajta, de azért mégse láncdohányos legyen, hogy napi 2-3 doboz. Viszont valamiért megvan a vonzereje is a dolognak, talán pont azért mert annyira sokan ítélkeznek vagy acsarkodnak miatta.
Különben régebben is voltam úgy, hogy rá-rá gyújtattam, de soha nem voltam dohányos.
Nem cigizek és nem iszok.
Egy kis alkohol nem kizáró ok, ha átesik a ló túloldalára azt már nem tolerálom.
Ha megkedvelem az illetőt és akkor derül ki, hogy dohányzik, akkor nem hajtom el miatta, hanem erősen reménykedek abban, hogy le fog szokni. :)) Ha az ismerkedés elején tudom meg, akkor természetesen kizáró ok.
Nem dohányzok, csak nagyon ritkán iszok alkoholt, de akkor sem addig, hogy lerészegedjek.
Vonzónak egyiket sem találom, de a családomban mindenki cigizik, így ahhoz már úgy-ahogy hozzászoktam, ez nem lenne kizáró ok. Az alkohollal sincs gondom, amíg azt mértékkel teszi, és nem heti rendszerességgel.
mivel cigizek nem zavar ha egy lány is cigizik.max akkor ha kihasznal cigi szerzés módra :D
alkolholt mem igazán tolerálom de havi 1x-2x elmegy :D
16/f
Egyik sem vonz, a cigi nem taszít, az ivászat sem, ha nem minden nap részeg az illető, hanem mondjuk pár naponta/hetente megiszik egykét sört, vagy ha valami esemény van, akkor esetleg kicsit többet, de nem a sárgaföldigleisszamagát-történet.
Én nagyon ritkán cigizek, néha rákívánok 1 héten 1-2x, akkor elszívom és ennyi (buliban pia mellé más kérdés). Inni kb. egy hónapban egyszer iszom piát, ha bulizni megyek, nagyon max 2x, de suliidőben az 1 a jellemző. Egyébként csak így itthon nem iszogatok semmit.
Nagyjából ugyanazt tolerálom, amit magam is csinálok.
20L
Én régebben cigiztem , és néha ittam. De már nem .
Amúgy nem zavar ,ha a másik fél cigizik, csak ne az arcomba fújja, mióta letettem érzékenyebb vagyok rá. És az sem zavar,ha mértékkel iszik valaki.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!