Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kis közvélemény kutatás!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kis közvélemény kutatás! Fiúk/Lányok, nektek mennyire vonzó/taszító az, ha a másik fél cigizik/iszik?

Figyelt kérdés

Kérdem ezt úgy, hogy az is érdekel ti cigisztek/isztok-e rendszeresen.

Kérlek írjátok le azt, hogy ti hogy vagytok ezzel és mennyire toleráljátok a másik félnek.

Kizáró ok vagy esetleg még vonzónak is találjátok?

A korotokat és a nemetek is írjátok oda értelemszerűen.

2014. okt. 27. 21:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Te tudod, de a sárguló fogak, meg a bűz is vele jár.. :)
2014. okt. 27. 21:59
 12/28 anonim ***** válasza:
Kizáró ok/kizáró ok. Az ivás esetleg belefér ünnepnapon meg az esti maximum 1 pohár vörösbor kategóriába. Cigi viszont abszolút kizáró ok. Drog az megint oké, feltéve ha ad nekem is olcsón (jó lenne egyszer kipróbálni)
2014. okt. 27. 21:59
 13/28 anonim ***** válasza:
Nekem a cigi nem taszító. Az ivvás sem ha mértékkel van. 14/f
2014. okt. 27. 22:01
 14/28 anonim ***** válasza:
dohányoztam de mára leszoktam, azonnali kizáró ok ha egy lány dohányzik vagy nem hajlandó egy bizonyos időn belül abbahagyni.
 15/28 anonim ***** válasza:

Én nem dohányzok, és egy 10-es skálán rögtön ledobna vagy 5 pontyot...

Ivászatot sem díjazom, kivéve ha mértékkel.

16/F

16/28 anonim ***** válasza:
Bár logiku, hogy piás-piással cigis-cigissel drogo-drogossal jöjjön össze... De a világ bonyolultabb, ha így műödne akkor az egyes rasszok is csak egymás közt szaporodnának. (Jó világ lenne, nem lenne ilyen kevert hulladék faj kialaulóban)
2014. okt. 27. 22:02
 17/28 anonim ***** válasza:
Van olyan fétised, amiről még nem írtál ki kérdést?
2014. okt. 27. 22:03
 18/28 anonim ***** válasza:
Engem nem izgat, azt csinál amit akar, ha a személyiségét bírom, akkor elnézem a rossz szokásait. 26f
2014. okt. 27. 22:03
 19/28 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést ezen a helyen feltenni olyan, mint szűz topicban feltenni, hogy ki vágyik a puncira.

Itt még olyan választ nem olvastam, hogy vonzó lenne, de olyat sem ami a nem taszító kategóriába lenne sorolva.

Én javasolnám, hogy hétköznapi, normális embereket kérdezz ki nyilvános helyen.

Meglepődsz mekkora különbség lesz a válaszok között.

Én dohányoztam, mai napig elpöffentek hetente 1-2 szálat...

De átálltam elektromosra és bekaphatja mindenki a pics*ába. Ott pöfékelek ahol akarok és nem lesz tőle senki sem büdös és azt szívok amit én magam belerakok és kikeverek.

Nekem nem vonzó és nem is taszító ha egy lány cigizik. Elhiszem hogy nem a vágyak netovábbja egy cigi után smárolni. Szerencsére feltalálták a rágót, szájvizet és a fogkefe meg a fogkrém sem tabu manapság.

Engem egyszerűen nem érdekel, ha kordában tartja a dolgot. Soha nem engedném lakáson belül cigizni. Én sem tettem soha.

Ilyen cigizős szexet nem tudnék elképzelni, nem tudom ki hogyan áll szex terén, de én nem szoktam ennyire ráérni ^^

24F

2014. okt. 27. 22:11
 20/28 anonim ***** válasza:

Nem szeretem, ha a partnerem cigizik (én sem dohányzok). Inni ihat, de tudja, hogy hol a határ (abba még néha én is benne vagyok). Semmi sem kizáró ok, de nálma egy kicsit negatívum.

18L

2014. okt. 27. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!