Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaha fogok így kelleni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaha fogok így kelleni valakinek?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy nem ezen kellene gondolkodnom, mert elég fiatal vagyok még, de sajnos benne, van az a tudat, hogy soha senkinek nem fogok kelleni, mert borzalmasan nézek ki. Őszinte véleményeket, elfogadom, ha azt gondoljátok, hogy egyedül fogok meghalni.:D

[link]

2014. okt. 27. 13:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy még, így változni fogsz, legalább is remélem a divat terén egy picit. Bocs, de én a gumicsizmától (annyira sötét a kép, hogy nem kivehető számomra) és az ilyen szemüvegtől elborzadok.

Ez egy női vélemény, így egyértelmű, hogy nem rám hallgatsz.

2014. okt. 27. 14:02
 12/23 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A szemöldököd kicsit növeszd meg,és menj el kozmetikushoz, hogy ő kijavítsa. Ezt leszámítva,mindened nagyonis szép!

2014. okt. 27. 14:03
 13/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, a szemüveg pedig nem is annyira rémes, én szeretem.:D

[link] Általában, egyébként így öltözködöm:)

2014. okt. 27. 14:06
 14/23 anonim ***** válasza:
ijesztő vagy,de valakinek biztos
2014. okt. 27. 14:13
 15/23 anonim ***** válasza:
Kicsit tényleg csúnya vagy, de azért aranyos vagy.
2014. okt. 27. 14:20
 16/23 anonim ***** válasza:
inkább szépen mondva nagyon,de ha már muszáj a kép,csak a kérdésben lévőt használd.
2014. okt. 27. 14:22
 17/23 anonim ***** válasza:
Mivel van melled, igen, kelleni fogsz valakinek. Többnek is.
2014. okt. 27. 14:41
 18/23 anonim ***** válasza:

EZeknél leszel sikeres (mármint az ilyen JELLEGŰ csávóknál

[link] + BICIKLI + AGYONAJNÁROZOTT ÖLEB + nagyon gagyi hipster előadók zenéi.

2014. okt. 27. 14:46
 19/23 anonim ***** válasza:
89%
Ne hallgass az idiótákra! Nincs veled semmi baj! Nem nézel ki borzasztóan, legyél vidám, mosolyogj sokat, a kisugárzás a legfontosabb:) Ha igényes vagy, tiszta, kedves, akkor bárkinek! Tudom, hogy az én egy kedves kommentem nem húzza ki az előző húsz parasztot (a néhány normális kivételével), de ne aggódj, ők mindenkinek ezt írják oda, hogy csak dugnák, meg ronda vagy, stb, bárkit mutathatnál nekik, szóval ne azokkal foglalkozz:) A külsején senki nem tud változtatni, de szerintem nincs veled baj:)
2014. okt. 27. 14:51
 20/23 anonim ***** válasza:

Na már itt is van Mr. [link]

>:)

2014. okt. 27. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!