Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Kizáró ok ha vki pattanásos? A bnőm az és sztem attól még nem kéne széggyelnie magát.
Figyelt kérdés
de ha tetszik neki egy fiú nem mer hozzá közeledni mert fél h mit mondd rá a srác..:S2010. jan. 25. 18:30
11/13 anonim válasza:
szerintem nem az, én is elég ragyás vagyok, aztán van barátom, nem is akármilyen. ;)
mondjuk nekem elsősorban a T-vonal a problémás, a homlokomon mondjuk oldalfrufru van, ami elvonja a figyelmet, az állam, az meg, hát így járt.
mindenkinek van szépséghibája.
12/13 anonim válasza:
20:02 : Nem feltétlenül tehet róla. Ha enyhe, akkor tehet róla, de ha súlyos, ott nem segít krém, meg a kozmetikus. Sőt, nekem olyan volt, hogy a kozmetikus nem is tudott velem mit kezdeni. Szóval erről ennyit.
13/13 anonim válasza:
Pontosan. kozmetikus csak az ilyen kis sz*rokon segít. Andó elmentem kozmetikushoz és mit csinált? elküldött bőrgógyászhoz. De nem tisztálkodás miatt van.
Csak bőrgyógyász! egyébként ha vkinek baja van a pofájával, akkor Roaccutan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!