Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FIÚK! Kizáró ok ha vki pattaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Kizáró ok ha vki pattanásos? A bnőm az és sztem attól még nem kéne széggyelnie magát.

Figyelt kérdés
de ha tetszik neki egy fiú nem mer hozzá közeledni mert fél h mit mondd rá a srác..:S
2010. jan. 25. 18:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

szerintem nem az, én is elég ragyás vagyok, aztán van barátom, nem is akármilyen. ;)

mondjuk nekem elsősorban a T-vonal a problémás, a homlokomon mondjuk oldalfrufru van, ami elvonja a figyelmet, az állam, az meg, hát így járt.

mindenkinek van szépséghibája.

2010. jan. 25. 20:21
 12/13 anonim ***** válasza:
20:02 : Nem feltétlenül tehet róla. Ha enyhe, akkor tehet róla, de ha súlyos, ott nem segít krém, meg a kozmetikus. Sőt, nekem olyan volt, hogy a kozmetikus nem is tudott velem mit kezdeni. Szóval erről ennyit.
2010. jan. 25. 22:26
 13/13 anonim ***** válasza:

Pontosan. kozmetikus csak az ilyen kis sz*rokon segít. Andó elmentem kozmetikushoz és mit csinált? elküldött bőrgógyászhoz. De nem tisztálkodás miatt van.

Csak bőrgyógyász! egyébként ha vkinek baja van a pofájával, akkor Roaccutan.

2010. febr. 8. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!