Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Kizáró ok ha vki pattanásos? A bnőm az és sztem attól még nem kéne széggyelnie magát.
Nem, a szolárium nem tesz jót a bőrnek.
A pubertáskort meg kinövi, nem kizáró ok. A kozmetikus viszont megoldás lehet.
Att függ h milyen szinten pattanásos.
Hú nekem rettenetes arcom volt nyáron.. DE Roaccutan a megmentőm.
Hát nállam is ez volt, akárki mondott bármit, nem mertem közeledni csajhoz. Vmi iszonyat módon a földbe döngölte az önbizalmamat. Megértem a csajszit, de nem hiszem h neki oylan súlyos lenne.
Majd elmúlik... Krémek nem segítenek!
Így van. Nekem 1,5 éve volt ilyen. Ha nagyon csúnya az arca inkább menjen bőrgyógyászhoz, ilyen-olyan TV-ben agyonreklámozott krémek, tonikok nem érnek sokszor semmit.
17 L
Én 3 éven keresztül jártam bőrdokihoz, számtalan kenőcsöt, tonikot, ecsetelőt felírt és egyik sem használt, max 1-2 hétre elhalványította, és addig hatott is amig meg nem szokta a bőröm.
Kozmetikushoz is jártam, de akkor se voltam vmi szép látvány,de elkezdtem szoliba is járni és sokat javított!!!
persze nem kell túlzásba esni!Meg ez attol is függ, hogy milyen típusú a bnöd bőre, ha nagyon fehér akkor csak óvatosan!
20/L
sztem kizáró ok ha vki pattanásos,mert arról igenis tehet.
megoldhatja: kozmetikus, bőrgyógyász, szolárium, és a táplálkozás megváltoztatása is!! eddig nem találkoztam olyannal akinek egyiksem segített volna, max nem érdekelte annyira hogy vegye a fáradtságot/pénzt kipróbálni.
akkor nemgáz ha nincs pénze,akkor megérthető. de ha már van pénze új kabátot, csizmát vásárolni,meg bulizni,akkor inkább erre költse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!