Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem miért nem udvarolnak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért nem udvarolnak? És neki meg miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Arról lenne szó, hogy van egy barátnőm (én is lány vagyok). Egy gimibe, egy osztályba járunk. Ő feketére festette a haját, mindig feketére húzza ki a szemét, feketében jár. Nem csúnya a lány, de nagyon ápolatlan...a haja mindig zsíros, az alapozó nagyon meglátszik rajta, stb...

Nekem barna, derékig érő göndör hajam van, nagy kék szemeim, és nekem mégsem udvarolnak! Ez így hülyén jön ki, tudom... (van pár dolog, ami miatt nem irigylem, pl.: nagyon hamar kezdett szexelni. 13 évesen 22 éves fiúkkal kavart.) Nekem több barátom van, szinte senki sem barátkozik vele, csak én vagyok akkora marha...

De én miért nem kellek senkinek? Nem feltétlen ez a kérdés, hanem inkább az: az ilyen lányok miért kellenek jobban?

:'( :'( :'(

2010. jan. 25. 18:19
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Előre is köszönöm a válaszokat! :(
2010. jan. 25. 18:20
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ne sajnald azt a fajta figyelmet, amit az a lany kap. Neked azert nem udvarolnak, mert te nem vagy "konnyu", amilyen valszeg a masik lany igen. Mellesleg 13 evesen nehez, a korodbeli fiuk tobbsege eretlen, az idosebbek meg szinten idosebb lanyokra hajtanak, vagy csak szexre. Raersz meg.
2010. jan. 25. 18:21
 3/14 anonim ***** válasza:
Már meg is mondtad a választ:a szex és a kihasználhatóság miatt.
2010. jan. 25. 18:21
 4/14 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy 13 éves... amugy én udvarolhatok neked :). csak küldj egy mailt az msn címeddel :) (F/18)
2010. jan. 25. 18:26
 5/14 A kérdező kommentje:
Hm... van benne valami. Köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 25. 18:27
 6/14 anonim ***** válasza:
Valszeg tényleg a sex miatt akarnak vele összejönni,mert könnyű vérű, te pedig olyat keresel aki tisztel és sok fiatal fiú van,aki inkább a könnyebb utat válassza.Illetve lehet, hogy túl szép vag és fiúk félnek tőled:)
 7/14 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
 8/14 anonim ***** válasza:
Neki pasijai vannak, neked barátaid... melyik a jobb?
2010. jan. 25. 18:29
 9/14 A kérdező kommentje:

Képet? Nem azért írtam, mert szeretnék párt keresni :D

Vagy nem hiszed el, hogy úgy nézek ki, ahogy leírtam?? attól függ, hogy nézel ki... :))) írd le, aztán... x)

Mindenkinek nagyon köszönöm! Utolsó, nagyon tetszett, amit írtál... :-)

2010. jan. 25. 18:35
 10/14 A kérdező kommentje:

Egyébként nem 13 éves. (tudom, a szövegből ez jött le)

Ettől kicsit jobb lett a kedvem. Nem azért írtam, hogy az önbizalmam növeljétek, de ezek a válaszok most nagyon jól estek. Inkább lesz sok barátom, mint egy "pasim", akinek csak egy éjszakára kellek...

2010. jan. 25. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!