Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejön az ilyen láb/fenék?
Figyelt kérdés
Sportolok, egészségesen táplalkozom,'ilyen lábakat örököltem sajnos, kicsit tömzsi.
2014. okt. 26. 21:34
11/30 anonim válasza:
nekem tökéletes lenne :D kár hogy kicsit magas vagyok hozzád képest :P
14/30 anonim válasza:
"kicsit vastag, foleg a nem létező magassomhoz képest"
És a +180cm-es modelleknek, a kb 10cm-rel kisebb combmérete? A comb és fenék méret nem a magasságtól függ.
15/30 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel gond. A 161 cm sem kevés, csak ha kosarazol. :D
Am csini vagy, és még a pocid is szép ;)
16/30 anonim válasza:
A testalkatod tökéletes, nagyon kíváncsi vagyok vajon értelmes, okos, és humoros vagy e.
17/30 A kérdező kommentje:
14-es! Tudom, de ha 10-15 cm-vel magasabb lennék ilyen vastag lábakkal, optikailag nem tűnne ennyire vastagnak
2014. okt. 26. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!