Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-lányok! Szerintetek is tetszem neki?
Van egy osztálytársam aki mostanában elég furán viselkedik velem. Például leültem mellé egy padra,mire ő haverjával verekedni kezdett,én modtam a barátnőmnek,aki állt,hogy na,nem volt jó ötlet ideülni,mire a srác felém fordult,és azt mondta ne menjek el,itt ülök a legjob helyen. A múltkor kérdőre vont,hogy miért nem szoktam neki köszönni,mikor ő sose köszön. Meg egyszer bementem a termünkbe,ő egy sziaaaaa üvöltéssel,nyújtotta a tenyerét,hogy csapjak bele,belecsaptam,erre megfogta a kezem,és egy csomószor odajön beszélgetni,facebookon egy csomó posztomat lájkolta. Ja,és egyszer meg akart ölelni. :'D A barátnőim szerint ezer százalék,hogy tetszem neki,szerintem biztos nem,kíváncsi vagyok,hogy ti mit gondoltok erről. :)
u.i.: bocsánat,ha érthetetlenül fogalmaztam valahol.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!