Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak inkább választanak egy szép arcú, de duci lányt, mint egy sportos, vékony, de csúnyácskábbat?
Akkor tisztázzuk: igen, a belső értékek fontosak! De az első benyomás a külső alapján van!
És az is benne van, amit előttem leírtak, hogy belső tulajdonság az is, hogy ki mennyire fogadja el magát...
Van, akinek a szép arc számít többet, van, akinek egy formás popsi... de akinek az utóbbi, az se a befektetett munkát díjazza ebben!
Persze, sokan értékelik ezt is... de ez csak valami plusz....
És OK, helyesbítek: nem cseréltek le, csak egy szép arcú, duci lányt választottak helyetted... így már stimm?
Nagyon messze vagy.
Itt most nem konkrétan a befektetett munkáról van szó, hanem mögötte a személyiségről. Szerintem a kitartás, hogy valaki megvalósítja az elképzeléseit, belső értékek, amiket az élet más területeire is ki lehet vetíteni (család, karrier, stb.). Ha az ilyenek nem számítanak, akkor mit hirdetik annyian, hogy a belső a legfontosabb? Vagy csak akkor érdekes a belső, ha alapból szép valaki?
Nem kell szépnek lennie. A szépség szubjektív. Mindenki másnak a szemében szép...
És ha valakinek tetszel, az észreveszi a belső értékeidet is, és értékeli is...
De senki nem az alapján fog első benyomást szerezni, hogy mennyire vagy kitartó a konditeremben, ezt próbáld meg megérteni!
És a kitartáson kívül számtalan más pozitív belső érték van, és mindenkinek más a fontos...
Ne általánosítsunk.
Én azt választanám, amelyiket szeretem. Nem pár kilón fog múlni. Meg igazán nem is az arcon. Persze, azért ne legyen visszataszító, mert valljuk be, senki nem akar olyannal járni, akinek a külsejétől undorodik. Akár tehet róla, akár nem, ez sajnos így van, te sem jönél össze egy olyan pasassal, akinek az arcától a hányinger kerülget, akármennyire is nem tehet róla, nemde?
De összességében nálam legalábbis nem ez fog számítani. (Persze, tisztában vagyok vele, hogy azért az emberek többségénél a külső a meghatározóbb.)
De most az, hogy valakinek van akaratereje, kitartása (legalábbis a sport terén), az egy kapcsolathoz kevés. A szerelem nem azon múlik, hogy mennyit futsz, meg mennyit kondizol.
De igen, ez is belső érték, csak mint mondtam, nem az alapján leszek szerelmes vagy sem, hogy valaki akar-e sokat edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!