Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak inkább választanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak inkább választanak egy szép arcú, de duci lányt, mint egy sportos, vékony, de csúnyácskábbat?

Figyelt kérdés
Az nem számít, hogy az arc adottság, amin nem lehet változtatni, a testen pedig lehet, csak éppen komoly munka, amit nem mindenki hajlandó belefektetni? Az nem számít, hogy egy jobb alak mögött sokszor rengeteg kitartás és ambíció van, míg egy szép arccal elég, ha valaki él, mint hal a vízben?
2014. okt. 26. 13:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ízlés kérdése az egész,ha nem vetted volna még észre!
2014. okt. 26. 14:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Akkor tisztázzuk: igen, a belső értékek fontosak! De az első benyomás a külső alapján van!

És az is benne van, amit előttem leírtak, hogy belső tulajdonság az is, hogy ki mennyire fogadja el magát...

Van, akinek a szép arc számít többet, van, akinek egy formás popsi... de akinek az utóbbi, az se a befektetett munkát díjazza ebben!

Persze, sokan értékelik ezt is... de ez csak valami plusz....

És OK, helyesbítek: nem cseréltek le, csak egy szép arcú, duci lányt választottak helyetted... így már stimm?

2014. okt. 26. 14:01
 13/15 A kérdező kommentje:

Nagyon messze vagy.

Itt most nem konkrétan a befektetett munkáról van szó, hanem mögötte a személyiségről. Szerintem a kitartás, hogy valaki megvalósítja az elképzeléseit, belső értékek, amiket az élet más területeire is ki lehet vetíteni (család, karrier, stb.). Ha az ilyenek nem számítanak, akkor mit hirdetik annyian, hogy a belső a legfontosabb? Vagy csak akkor érdekes a belső, ha alapból szép valaki?

2014. okt. 26. 14:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem kell szépnek lennie. A szépség szubjektív. Mindenki másnak a szemében szép...

És ha valakinek tetszel, az észreveszi a belső értékeidet is, és értékeli is...

De senki nem az alapján fog első benyomást szerezni, hogy mennyire vagy kitartó a konditeremben, ezt próbáld meg megérteni!

És a kitartáson kívül számtalan más pozitív belső érték van, és mindenkinek más a fontos...

2014. okt. 26. 14:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Ne általánosítsunk.

Én azt választanám, amelyiket szeretem. Nem pár kilón fog múlni. Meg igazán nem is az arcon. Persze, azért ne legyen visszataszító, mert valljuk be, senki nem akar olyannal járni, akinek a külsejétől undorodik. Akár tehet róla, akár nem, ez sajnos így van, te sem jönél össze egy olyan pasassal, akinek az arcától a hányinger kerülget, akármennyire is nem tehet róla, nemde?

De összességében nálam legalábbis nem ez fog számítani. (Persze, tisztában vagyok vele, hogy azért az emberek többségénél a külső a meghatározóbb.)

De most az, hogy valakinek van akaratereje, kitartása (legalábbis a sport terén), az egy kapcsolathoz kevés. A szerelem nem azon múlik, hogy mennyit futsz, meg mennyit kondizol.

De igen, ez is belső érték, csak mint mondtam, nem az alapján leszek szerelmes vagy sem, hogy valaki akar-e sokat edzeni.

2014. okt. 26. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!