Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi fér bele egy szexkapcsolatba?
Ezek mind beleférnek, sőt, igénylem is.
25f
Én is ilyen kapcsolatban vagyok. Nálunk van olyan, hogy hazavisz buliból (pedig sose kérem ilyesmire), persze ha egy helyen vagyunk, de nem vállaljuk fel egymást, de volt már olyan hogy csak úgy értem jött éjszaka. Szerintem ilyen kapcsolatban már ez is ,,luxus" kicsit, meg anyagi oldal valamennyire. Egyénfüggő minden, ki mit mennyire igényel. Nálunk van olyan hogy tudunk nagyon rendesek lenni egymáshoz, mint akik szeretik egymást (de valójában semmi érzelem egyik oldalról se) és van hogy rettenetesen érdektelenek vagyunk, mindenki megy a maga dolgára, napokig semmi kommunikáció, érdeklődés. Sose volt olyan, hogy csak szex és már rohan is, csokizunk, tv megy néha, meg sokat beszélgetünk, masszírozzuk egymást.
Ebben a témában viszont ismerek olyat, hogy szex után a srác vitte oda a csajnak a ruhát hogy öltözzön, aztán szépen kitessékelte. Azért szerintem ez megalázó és rib...nak nézés.
Nálunk úgy van hogy öleléssel szoktunk köszönni. Filmet szoktunk nézni. Volt már olyan hogy értem jött kocsival meg haza is hozott. Ha sok ember van körülöttünk akkor simán köszönünk és megyünk tovább. Napi szinten szoktunk beszélni.
Az utcán semmi kézfogás vagy ilyesmi. Ha valamelyikünket bántja valami azt néha Megbeszéljük próbálunk segíteni a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!