Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet nagyobb méretű óvszeft venni?
Ma vettem egy csomag óvszert, hogy felpróbáljam, de eléggé szorított, és kb. 3 centit nem is fedett.
Fiatal/F
Gondolom tettél azért,hogy 61%-ban adsz hasznos válaszokat.. :)
Esetleg még a nők összetételéről lehetne végezni egy nem reprezentatív felmérést..
Valószínűleg egyébként sok a ducmó közöttük.
1. Bemész oda, ahol ezt a kicsinek bizonyulót vetted és kérsz nagyobbat. Ha nincs nagyobb, megkérded, tudomésa szerint hol van nagyobb.
2. Beírod a Google-be: Győr gyógyszertár
Bemész a legközelebbi 3-ba. Ha nem tud adni, megkérded, tudomása szerint hol van nagyobb.
3. Elindulsz a város olyan részén, ahol házanként 3 bolt van, bemész minden közértbe, gyógyszertárba, aprócikk-boltba és körülnézel.
4. Neten: Google-be beírod: óvszer, xxl óvszer, nagy méretű óvszer.
5. Apróhirdetési oldalon a neten, teszvesz-en, vaterá-n a neten.
6. Egyébként bármit keres az ember, akár kacsalábonforgó bilis is, így kell, evvel a módszerrel.:)
Gondolom, nem vagy túl egy lakás berendezésén és nem vagy önfenntartó.:)
én egyer vettem gyogyszertárba gumit, odasugom az öreg pénztárosnak, hogy gumi kéne
- MIII???
- gumi
- MIIII?
- ócszert szeretnék, mondom ujra halkan
- JAAAA ÓVSZEEEEER, MARIKA HOL A KULCSA A SZEKRÉNYNEK
- mInek a kulcs? (jön a hang háturúl)
- aA FAIATAL URNAK OVSZER KELL
na azota csak neten rendelek akkor is ha 10 rugo a kezelési köcség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!