Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudom kimondani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom kimondani, hogy "meleg vagyok"?

Figyelt kérdés
Több embernek is már elakartam mondani szexuális orientációmat, de valamiért sosem tudtam így kimondani, hogy meleg vagyok. Maga az, hogy meleg, nekem túlságosan egyenes, és nehéz. Mindig mondtam, hogy a fiúkat szeretem, bu*i vagyok, voltam már fiúval és nem az volt az utolsó alkalom... Lehet, hogy igazán nem fogadom el magamban???

2014. okt. 24. 00:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez ebben a korban tök normális szerintem.

Bár én soha nem küzdöttem ez ellen,meg nem okozott gondot elfogadni meg ilyenek.De kimondani elég nehéz,nem azért mert magadat szégyelled vagy ilyesmi,hanem mert nem tudod,hogy ez másoknak milyen érzés.Lehet nekik is zavarba ejtő.

Szerintem neked már ez is nagy dolog,hogy itt megtudod beszélni egy fórumon másokkal:)

Én 26 vagyok és olyan 18 lehettem mikor már volt net a lakásban.Tehát tini korban erről senkivel nem mertem beszélni,meg nem is tudtam volna még neten sem,mert akkor még nem volt annyira elterjedt.

19 voltam mikor elkezdtem neten ismerkedni,dumálgatni,megfigyelni milyenek az olyan emberek,mint én.

22 voltam mire taliztam is valakivel,és 24 mikor itthon elmondtam.

Ezek mind lépések,egy folyamat az egész.

Hidd el egyszer arra a pontra is megfogsz érkezni,mikor látni fogod,hogy ettől nem változott semmi,nem lettél különleges,és a melegek is kb olyanok,mint mások.

És ugyanúgy egyedül vagy a világban,mint egy heteró...

2014. okt. 25. 02:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Én meg a szeretlek szót nem tudom kimondani. Jó, tudom, ez nem ugyanaz, de nem megy.
2014. okt. 26. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!