Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt élő meleg párok! Közös- vagy külön kasszán vagytok?
#1 , #3 Nem tudom mi gondotok van, végre egy normális kérdést tett fel valakit. Lehet hogy ti inkább a magas ,vékony ,jóképű ,vicces mégis szingli vagyok mit csináljak kérdések színvonalán megragadtatok :D Meleg fiú barátomnál egy kasszán vannak.
21/L
részben közös, részben külön. rezsit, kaját, amit mindketten rendszeresen használunk a lakásban azokat közösen fizetjük. egyébként ha kell neki valami megveszi, ahogy én is, mindkettőnknek van saját pénze. programokat hol én, hol ő fizeti vagy felesbe. de mi még fősulira járunk.
22/F
Nagyjából közös :D
Én még fősulira járok mellette végzek munkát de nem keresek olyan sokat :D
Neki meg már van rendes munkája :)
Na az is érdekes lehet,mikor egy spórolós és egy költekező összekerül.
Abból sok jó nem sülhet ki:D
Arra gondolok közös kasszán,hogy egyberakják a pénzt,és mindenki kivesz a közösből,amikor szeretne.
Persze nem titokban.Hanem megbeszélve.
Nyilván nem a rezsire értendő a közös kassza,mivel az logikus,minkét fél használja,nem fognak 2 külön víz,villany és gázleolvasót használni:D
Inkább az ezen kívüli kiadásokra gondoltam.
Pl eltérő élelmiszerigények.Öltözködés,egyéb egyedi kiadások,amit nem feltétlen mind a két fél élvez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!