Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki leszbikus, homoszexuális és biszexuális! Nálatok ez
hogy van?
Figyelt kérdés
Direkt nem írtam bele a kérdésbe a kulcsszót, amiről szeretnék kérdezni, nem akarok vitát, semmi ilyesmit, mint más hasonló jellegű kérdéseknél. Csupán a ti, vagyis az érintettek véleményére, tapasztalatára vagyok kíváncsi. Érdekelne, hogy ti gyakoroljátok e a vallásotokat, vagy aki gyakorolja az már teljességgel ki van zárva, hogy a saját neméhez vonzódhat esetleg? Mondjuk itt nem arra gondolok, hogy minden nap misére jár, csak mondjuk hogy pl heti egyszer, meg még esetleg ünnepekkor. Vagy aki a saját nemhez vonzódik, ők mind ateisták?
Csak rá kellett volna keresned hogy keresztény homoszexuálisok és máris dőlne a googleből a válasz.
Vannak. Amerikában szervezetük is van ha jól tudom, és küzdenek azért, hogy az egyház fogadja el őket, mert szabadon akarnák gyakorolni a hitüket, egyházi esküvővel meg minden.
2014. okt. 16. 14:31
2/10 anonim válasza:
Én ismerek olyat, aki simán gyakorolja a vallását leszbikusként :)
Van egy oldal, azt hiszem az ötkenyér.hu ahol vallásos lmbt közösség van.
20/L
2014. okt. 16. 16:56
3/10 anonim válasza:
Én ~13éves korom óta tudom, hogy meleg vagyok.
De már azelőtt is ateista voltam.
19/fm
2014. okt. 16. 17:20
4/10 anonim válasza:
Akkor ismét, ezredszer is:
Öt Kenyér - keresztény-meleg portál és közösség
www.otkenyer.hu
2014. okt. 16. 17:22
5/10 A kérdező kommentje:
Ezt az oldalt köszönöm, tudtam róla.Amúgy azt hiszem már régebb óta nem üzemel, vagyis nem frissítik vagy ilyesmi. Engem inkább csak tapasztalat érdekel, hogy gyakorolja e a vallását valaki vagy nem.
2014. okt. 16. 17:59
6/10 anonim válasza:
Nincs mit gyakorolnom.
2014. okt. 16. 18:48
7/10 anonim válasza:
Leszbikus vagyok, és buzgón gyakorlom vallásomat, a pasztafárianizmust, azaz a Repülő Spagettiszörny vallását:
Gy.k. ez egy ateistáknak kitalált vallás, hogy mi is élvezhessük az értelmetlen szertartásokat és az idióta, kiagyalt történeteket.
Hadd köszönjek el vallásunk köszöntésével:
Rámen!
2014. okt. 16. 19:06
8/10 anonim válasza:
Nem vagyok vallásos de ez nem a homoszexualitásom miatt van :)
Persze ismerek vallásos melegeket is :)
2014. okt. 17. 16:52
9/10 anonim válasza:
Judaizmust ja... Teljesen elfogadja minden ismerősöm. :)) 14/f
2014. okt. 17. 20:31
10/10 anonim válasza:
Leszbikus vagyok, katolikusként nőttem fel és az is maradok. Gyakorlom a vallásom, ünnepekkor mindig elmegyek misére. Néha kellemetlen, mert azért érzem a tekinteteket magamon, de megpróbálom ignorálni. Nekem fontos a vallásom és fontos a katolikus egyház értékrendje. Ez alapján nőttem fel, ezt szeretném a gyerekeimnek is tovább adni, függetlenül attól, hogy leszbikus vagyok. Sokan állítják, hogy bűn, de a Biblia direkt nem ír erről sehol. Ferenc pápa pedig egyre jobb munkát végez. Ismered a Coming out könyvet? Ha nem, nagyon ajánlom neked. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!