Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a sok külföldiről?

Figyelt kérdés

Hali!

Mi a véleményetek/ titeket nem zavar a sok külföldi(német,osztrák elsősorban) a pesti szórakozóhelyeken akikért odáig vannak a magyar lányok, mert hogy külföldiek?!...

2014. okt. 23. 21:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem járok pestre, szórakozni meg főleg nem megyek fel pestre.

Engem az zavar hogy nem tudnak egy szót se magyarul.

Errefelé sok német van, főleg nyugdíjasok és nem beszélnek magyarul.

2014. okt. 23. 21:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Én spec ki nem állhatom őket!! De azzal vitatkoznék h németek és osztrákok, még eggyel sem találkoztam :( Viszont ők tetszenének :) Én sok franciába, angolba, hollandba futottam...nem szeretem őket! Volt egy ausztrál is,aki viszont írtó dögös volt :D
2014. okt. 23. 21:17
 3/11 anonim ***** válasza:

Marhára zavarnak, mert jórészt büdösek, bunkók és zavaróan hangosan, már-már üvöltve "beszélnek".

Tisztelet a kivételnek

2014. okt. 23. 21:17
 4/11 anonim ***** válasza:
Engem is eléggé zavarnak. Én is inkább eddig angolokba botlottam leginkább.
2014. okt. 23. 21:18
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

igen nekem is ez a tapasztalatom mint a #3-nak...még azzal kiegészítve, hogy felsőbbrendűnek hiszik magukat, aztán minden nőhöz odamennek, nem érdekli őket semmi...(a nőknek meg ezek tetszenek...)

2014. okt. 23. 21:19
 6/11 anonim ***** válasza:

És tényleg igaza volt az egyik hozzá szólónak, nagyon hangosak..ezért nem szeretem őket! Egyszer a deák téren a mekinél fényes nappal kint kávéztunk és a mellettünk lévő asztalhoz ültünk! Nem lehetett hallani egymást, így el kellett mennünk ! :)

Viszont van olyan is aki nem feltétlenül ordibál..és igazából nem annyira fontos a nyelv..kivéve ha épp csókolózol vele! :D

2014. okt. 23. 21:21
 7/11 A kérdező kommentje:
..viszont kíváncsi lennék a hölgyek véleményére..ők hogy látják ezt?
2014. okt. 23. 21:21
 8/11 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, és nő. Engem kimondottan taszítanak. Magyarországon magyar pasikkal, magyar nyelven szeretek ismerkedni.
2014. okt. 23. 21:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is nő vagyok..és írtam is már. Igazából alkalom hozza, van hogy sokkal izgalmasabb egy olyan ember akinek több következtetést tudsz levonni a testbeszédéből mint a rendes beszédéből :D
2014. okt. 23. 21:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarnak,főleg nem ilyen szempontból,hogy a lányok oda vannak értük.A cigányokkal is nap mint nap szebbnél szebb magyar lányokat látok.Külföldről beköltözött,itt született négerek is vannak,azoknak is van barátnőjük bőven,arabok is szoktak jönni hozzánk,azoknál is ez a helyzet.

Szóval összevetve a dolgokat,egyetlen úgymond "rétegnek" nem jut nő,a magyar normális és értelmes férfiaknak.Rajtuk kívül kb. mindenkinek van,de nekik vagy soha nem jut,vagy nagyon ritkán...

Én már megszoktam,és beletörődök lassan,hogy nem lehet soha egy kapcsolatom se egy nővel.Mindennapos látványok ezek amiket leírtam,és persze rossz érzés meg minden,de úgysem tudsz vele igazából mit csinálni,mint elfogadni...

2014. okt. 23. 21:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!