Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék magamnak pasit szerezni?
Na végre megtaláltam azt a kérdést ahol volt a kép....ráment az életem :)
ő egy szép lány se szoli se semmi extra
Ha jól értelmezem bemásolom ide amit leírtál,csak hogy tiszta legyen a kép:
"a mai pasik, akik szintén jól néznek ki, az ilyen agyonszoláriumozott, divat r.ibancokra mennek..."
Tehát ezek szerint Te is egy jól kinéző pasit szeretnél magad mellé,még véletlenül sem egy értelmeset,vagy egy normális felfogásút.Nos a jól kinéző pasik manapság válogathatnak tonnaszámra a lányok között,tehát ha a legszebb és legjobb leszel az egyik életében,maximum akkor lesz esélyed náluk,de akkor sem biztos,hogy sokáig. :)
Biztosan van közöttük is 1-1 normális,de a legtöbb aki jól néz ki,egyáltalán nem nevezhető normálisnak.És megtalálni sem egyszerű őket,mondhatni olyan,mintha lottóznál,hátha megnyered a főnyereményt...
Szóval majd akkor találhatsz valakit aki tényleg normális,ha nem leszel ennyire felszínes,és meglátod másokban azon kívül is az értékeket.
Akkor picit félreértettem a dolgot,bár azért még így is vannak bennem kételyek a Te szerinted jól kinéző fogalmán.
Akkor egyetlen kérdésem maradt hozzád,ez szép és jó hogy mindenki kapott már visszautasítást.Csak az nem mindegy hogy mennyit,és emellett mennyi pozitívum érte közben.
A kérdés az,hogy szerinted mit csináljon egy olyan srác,aki teljesen normálisan néz ki,csak idáig életében mindig csak visszautasításokat kapott,és egyetlen pozitív dolgot sem?Csak mondom,erre senki nem tudott soha egy értelmes választ sem adni.
Mert én például egy teljesen normálisan kinéző srác vagyok,adok is magamra,és normális lányt szeretnék magam mellé,mivel magam is ilyen vagyok.Csak az önbizalmam a fent leírtak miatt teljesen elveszett,mínuszos lett mondhatni,és így már kezdeményezni sem merek,mert sok éven keresztül csak visszautasításokat,megalázásokat kaptam mindenhonnan... :/
Szóval vannak normális srácok mindenhol,csak nem szokták észrevenni őket általában,akár egyetemen,akár könyvtárakban,utcán,tényleg mindenhol vannak ilyenek,csak jól kell tudni kiszűrni viselkedés alapján például őket.
Nem tudom Te hogy vagy vele,de a férfitársaim 1-2 mozdulata alapján,ahogyan mozognak,simán megmondom melyiknek milyen a természete,és mennyire normális vagy bunkó.Az a vicc,hogy még soha nem tévedtem benne,pedig sokszor tettem már próbát. :)
:) elmegy az önbizalmad? én nem hagynám,a vissazutasítás természetes
Ez szubjektív kinek fogsz tetszeni,mindenkinek nem tudunk megfelelni. :S ebben benne van hogy kicsit magányos leszel néha ,de hasznosra is lehet fordítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!