Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartotok attól szemétnek/ribinek valakit, ha ott hagyja a párját valaki másér?
Nem csalja meg, csak elhagyja. A barátom 3 éves kapcsolatból lépett ki miattam. A csaj tönkre ment, már eljegyezték egymást, csak jöttem én, és a fiúnak megtetszettem, belém szeretett most ez miért bűn? Az érzései ellen senki sem tehet.
17L
a barátom 22 éves.
Ki gondol annak? gondolom nem a barátaid és nem is a családod.. Akkor kit érdekel? Most nyilvánvaló, hogy a volt nő nem úgy fog erre gondolni, ahogy egy kívülálló vagy ahogy te és nyilván az ő barátai sem fognak melletted állni...
Le kell szarni.
Ki a f*t érdekel, hogy leribizett? Otthagyta. Volt jobb. Ennyi. 22 évesen ki mondta, hogy kötelező házasságot kötnie? Megesküdtek egymásnak? Nem. Akkor?
Ideje feldolgozni a szakítást a vesztesnek. Küldenék neki egy cikket, hogy ezt hogy tudná megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!