Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szemét férfi vagyok, ha 4 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét férfi vagyok, ha 4 éve van barátnőm, de megkívántam a főnököm ártatlan kislányát és őt látom a legszebb nőnek jelenleg?

Figyelt kérdés

Nem tudom, mi történik velem. 4 éve élek komoly párkapcsolatban. Sok jó nővel találkoztam, tényleg, megjegyeztem magamban, hogy 'húha ez igen' aztán el is felejtettem, nem gondoltam másra csak a páromra.

Viszont néhány napja történt valami. Összetalálkoztam a főnököm lányával. A lányról tudni kell, hogy elég szigorúan fogják. És eddig csak messziről láttam, olyan semleges szürke kisegérnek tűnt. De tegnap láttam közelebbről. Elképesztően megfogott benne valami.

Pedig teljesen más, mint az ideálom. Általában szőke hajú, világos bőrű ,vékony csajokkal jártam, a jelenlegi párom is ilyen. De ez a lány teljesen más. A barna haja a derekát veri, annyira ártatlan, zavarba jött amint elment mellettem, néhány szót beszéltem is vele, olyan ártatlan visszafogott intelligens.

2014. okt. 22. 23:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, már csak rajta jár az eszem. Nem hinném, hogy esküvő előtti para, hiszen az már régen tervben van. Az egy dolog, hogy most kapott egy gyűrűt. Nem vagyok már biztos magamban. Aza durva, hogy nem megfektetni akarom a lányt. Vagyis kívánom, de jobban vágyok arra, hogy beszélgessünk, hogy vele legyek.
2014. okt. 23. 07:56
 12/14 anonim ***** válasza:
72%
Szegény mennyasszonyod. :( Elég szemét vagy vele, hagyd el ha neked más kell, ne pazarold a legszebb éveit, had találjon hozzá méltó férfit, akinek csak ő a fontos!
2014. okt. 23. 10:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ebben igaza van az utolsónak sokkal szarabbul esne neki ha ez kiderülne mint h elhagyod
2014. okt. 24. 11:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Csak most olvastam el, és kíváncsi vagyok, hogy mi lett azóta ebből a történetből, így egy év után.

Szerintem az a kockázat ebben, hogy nem lehet előre tudni, hogy ezzel az új kiszemelttel alakulhatna-e egyáltalán bármi is. Emiatt meg nem tudom, hogy megéri-e elhagyni a biztosat. Nehéz helyzet valóban, és megértem én is ezt a dilemmát.

2015. okt. 15. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!