Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szerelmes vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés
Már az első pillanat óta tetszik egy lány,s nem bírok nem rá gondolni.Amikor olyan szituáció van,hogy esetleg láthat,nagy szorongás lesz úrrá rajtam.Tisztára lemerevedek a közelében.Amikor meglátom,a szívem majd kiugrik a helyéről,elpirulok,zavarba jövök.Őrülten féltékeny vagyok,mert összejött egy másik sráccal.Kb. 2 hónapja ismerem.Érdekes,hogy külsőleg van nála szebb ismerősöm is,de valamiért ezt váltja ki belőlem,és csak is ő.Mi lehet ez?Rajongás?Esetleg szerelem?

2014. okt. 22. 22:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
Kangörcs.
2014. okt. 22. 22:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok, és én is 2 hónapja ismerek egy csajt és nálad egyértelmű, hogy belezúgtál!
2014. okt. 22. 22:20
 3/11 A kérdező kommentje:

1. válaszoló.:

Ez most nem az,amire te gondolsz.Egészen más.Nem szexuális vonzalmat érzek,hanem azt,hogy kell nekem,magamhoz ölelném szorosan.Igéző mindene,de nem úgy gondolok rá,mint egy szexpartnerre.

Nálam ez a kettő különválik sajnos:/

2014. okt. 22. 22:24
 4/11 anonim ***** válasza:
58%
Én ezt inkább csak vágynak nevezném. 30N
2014. okt. 22. 22:24
 5/11 A kérdező kommentje:

Értem.Tehát akkor ez nem szerelem.Nos,én valahányszor ilyet-az általad említett "vágyat"-éreztem,az nem is volt szerelem.19 éves koromig még egyszer sem éreztem szerelmet?Hogy van ez?

Zárójelben megjegyezném,hogy soha nem volt még barátnőm.

2014. okt. 22. 22:27
 6/11 anonim ***** válasza:
63%
Nem feltétlen vagy... Belezugtal, nem lehetsz bele szerelmes ha nem ismered elege, de bele zúgtal
2014. okt. 23. 01:36
 7/11 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ez kezd szerelem lenni, tuti hogy szerelmes

vagy, én ugyanígy éreztem régen. Én azt mondom neked hogy

nagyon ne éld bele magad, mert ezek általában csak plátói

szerelmek szoktak maradni.

De amúgy sok sikert.

31/F

2014. nov. 17. 21:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen,azt hiszem,így kezdődik a szerelem valaki iránt.
2014. nov. 17. 21:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Kísértetiesen hasonló szitu az én első szerelmemhez. Mai fejjel nem jön be a srác, meg mielőtt találkoztam vele, se pont olyannak képzeltem életem párját külsőre, de első pillanatban elbűvölt, minden áron vele akartam lenni és őrülten féltékeny voltam az akkori barátnőjére. Azóta ez az érzés elmúlt, de nagyon nehezen, bár néha még mindig előjön, amikor látom az utcán. Csak a jelenlegi kedvesem, akit belsőre is ismerek és szeretek, fontosabb számomra, hogy miatta otthagyjam.

Szerintem szerelmes vagy abba a lányba, de vigyázz, ne éld bele magad nagyon, ha van barátja, nagy eséllyel plátói marad, mint anno az enyém volt..

28/L

2014. nov. 25. 23:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is szerelem, vagy legalábbis annak a kezdete. Én egy - sajnos sokkal idősebb - férfi iránt érzek szinte pontosan ugyanígy (lassan 5 éve!), ami persze az én esetben sajnos tényleg 100%, hogy plátói is marad. Te esetleg próbálkozhatnál, ha netán majd szakít a barátjával (igazából már azelőtt kellett volna lépned, mielőtt összejöttek, no de ez már késő bánat), hátha lenne esélyed. Vagy legalább egy próbát megérne, hogy majd ne legyél kétségekkel telve és megtudd, hogy részéről mi a helyzet. De ezt tényleg csak akkor, ha már nincsenek együtt. Addig meg dumálgatni azért dumálgathatnál vele....

Hajrá, sok sikert!

18L

2014. nov. 25. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!