Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek tetszik az ilyen test?
2014. okt. 22. 22:10
11/18 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, szerintem túl vékony.
16/18 anonim válasza:
Itt senki se bir a f**szaval?
10/5
17/18 anonim válasza:
Azért látszanak a bordái mert homorít, mint az állat, ugyanis egy radiátorcsövön egyensúlyoz. Szerintem álló helyzetben pont egészséges súlyúnak látszana. Fenekén, combján látszik, hogy nem koplalós fajta. Szép combizom, rugalmas bőr. A cicije, ha így fekve is látszik, akkor azok nem kicsik. Mellékesen ebben a pozícióban/testtartásban mindenki legalább 4 pontot javítana a saját helyezésén, szóval csalóka, mert a szemünk benyalja.
18/18 Buford Tannen válasza:
mint a lopott biciklit......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!