Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti lenézitek az olyan fiúkat, akik 20as években
vannak és nem rúgnak be minden hétvégén?
11/20 A kérdező kommentje:
azért előfordul hogy iszok a haverokkal, de amikor meghallják a lányok hogy itthon töltöm egy szombat estén 23 évesen, akkor majdhogynem röhögnek.
Elni lehet ugy is, hogy nem rug be az ember minden hetvegen.
2014. okt. 22. 20:33
Berúgás nélkül is el lehet menni szombat este...én például nem bírok itthon megmaradni hétvégén, pedig nem inni megyek mindig.
2014. okt. 22. 20:35
"de amikor meghallják a lányok hogy itthon töltöm egy szombat estén 23 évesen, akkor majdhogynem röhögnek." >
> Ennyit érnek, mit érdekel?
2014. okt. 22. 20:37
Azért valamennyire igazuk van... Mit kell otthon ülni a tv előtt ilyen fiatalon?
Én mondhatom, hogy egyedül élek, így sok a tenni való és csak minden 2-3. héten érek rá ilyenekre.
Nem csak az alkoholos dolgok vannak... Most hétvégén megnézem az ismeretlen Drakula című filmet a moziban, előtte valami pizza, utána még meglátom.
Nem mások hibája, hogy unalmas vagy.
2014. okt. 22. 20:53
Na és ha valaki otthon szereti tölteni a szombat estéit? Miért ez a ciki és az eljárás a normális, nem pedig fordítva? Vagy akkor az is rendben van, ha a kérdező röhög ki valakit, mert nem ül otthon szombat este? :D
2014. okt. 22. 20:56
Utolsó, a kiröhögés szerintem se okés. Nem kell csak azért megalázni valakit, mert nem értünk egyet az életvitelével.
Csak ne 50 évesen jusson eszébe "kiélni" magát...
Amúgy meg , nem az hogy normális, vagy nem. Hanem hogy később már nem lesz rá lehetősége.
A munka és család mellett már sokkal nehezebb és anyagilag is megterhelőbb lenne/lesz neki.
MOst még nem kell senki miatt le mondania semmiről.
2014. okt. 22. 22:06
Na de ha ő így érzi jól magát, az nem lemondás. Az volna az, ha változtatna a viselkedésén amiatt, ami mások szerint helyén való lenne a korában/helyzetében. Az ötvenéves megjegyzésedre ugyan ez vonatkozik, miért baj, ha valaki ötvenévesen akar szórakozni? Gondolom a család miatt írod, de az meg nem is biztos, hogy lesz neki, vagy ha mégis, ötven-hatvan éves korára a gyerekei remélhetőleg már elég önállóak lesznek, hogy élhesse az életét, ahogy neki tetszik.
2014. okt. 22. 22:11
Én is otthonülősebb vagyok. Néha étterem vagy mozi becsúszik, de elég drága. Én itthon is szeretek lenni, feltöltődni, nyugalomban lenni. Itt vidéken amúgy is más mint ha egy panelba lennék bezárva.
2014. okt. 22. 23:02
Lenézem az olyan fiúkat, akik berúgnak minden hétvégén.
2014. okt. 22. 23:58
Kapcsolódó kérdések: