Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom miért alszik minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom miért alszik minden hétvégén a legjobb haverjával?

Figyelt kérdés

A barátom minden szombaton vagy pénteken a haverjánál alszik, vagy a haverja nála. Ha bulizni vagy randizni vagyunk, utána is hozzá megy, pedig pár utcára lakik tőle, meg együtt mászkálnak mindenhová. Azt mondja, hogy óvódás koruk óta legjobb barátok, egy óvodába jártak, egy osztályba áltsuliba, meg most is egy középsuliba járnak, csak külön osztályba. De még a cuccaik is közösek, állandóan egymás ruháját hordják, meg cserélgetik a cuccaikat.

Azt állítja, hogy már 14 éves koruk óta így van, hogy fiús estét csapnak heti egyszer, X-Boxoznak, piálnak, filmeket néznek, meg mittomén, de én már ott tartok, hogy szerintem van köztük valami.

Én is szoktam néha barinőmnél aludni, de 16 évesen már nem sok ez, amit csinálnak? Vagy fontosabb neki a barátja, mint én? Vagy már lehet, nem is szeret?

2014. aug. 3. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Nem fontosabb csak jó haver, nyeld le :D és a békát is
2014. aug. 3. 21:56
 2/8 anonim ***** válasza:
24%
hisztis hárpia..
2014. aug. 3. 21:58
 3/8 KnightBalazs ***** válasza:
23%
Szégyeld magad. Ahelyett hogy örülnél neki hogy talált egy ilyen személyt akire mindig számíthat és mindig mellete van meg minden. Borzasztóan nehéz egy ilyen embert kapni magadnak. Ne irigykedj, inkább örülj neki.
2014. aug. 3. 21:59
 4/8 anonim válasza:
23%
Búza a gyerek.
2014. aug. 3. 22:02
 5/8 anonim ***** válasza:
70%

Mivel már óvodás koruk óta ilyen jóban vannak, akkor már inkább olyanok mint a testvérek.

(Nem kell egyszerre arra gondolni, hogy van köztük valami olyan.)

Nem tudom mióta jártok, de attól, hogy van egy barátja akivel ilyen jóban van, attól még nem fog kevésbé szeretni.

Ne aggódj miatta!

2014. aug. 3. 22:02
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
Mondjuk az egymás ruhájában mászkálás az kicsit erős
2014. aug. 3. 22:03
 7/8 anonim ***** válasza:
62%
Nincs fenékszaga a farkájának egy ilyen este után? :)
2014. aug. 3. 22:18
 8/8 anonim ***** válasza:
30%
Téged is biztos nagyon szeret. Viszont azt megjegyezném, hogy a barátját ovis koruk óta ismeri, azóta barátok, veled viszont közel se olyan régi az ismeretség. Meg ebben a korban kicsi az esélye, hogy örökre veled marad, főleg ha féltékenykedsz a legjobb barátjára és piszkálod miatta. Még jó, hogy a barát a fontosabb, aki ezer éve mellette van mint egy kamaszkori szerelem. Ha tényleg te leszel neki az igazi hosszútávon akkor ez változhat, de ahogy kettőtöket szeret az nem összehasonlítható, mert más miatt máshogy szeret kettőtöket.
2014. aug. 3. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!