Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom miért alszik minden hétvégén a legjobb haverjával?
A barátom minden szombaton vagy pénteken a haverjánál alszik, vagy a haverja nála. Ha bulizni vagy randizni vagyunk, utána is hozzá megy, pedig pár utcára lakik tőle, meg együtt mászkálnak mindenhová. Azt mondja, hogy óvódás koruk óta legjobb barátok, egy óvodába jártak, egy osztályba áltsuliba, meg most is egy középsuliba járnak, csak külön osztályba. De még a cuccaik is közösek, állandóan egymás ruháját hordják, meg cserélgetik a cuccaikat.
Azt állítja, hogy már 14 éves koruk óta így van, hogy fiús estét csapnak heti egyszer, X-Boxoznak, piálnak, filmeket néznek, meg mittomén, de én már ott tartok, hogy szerintem van köztük valami.
Én is szoktam néha barinőmnél aludni, de 16 évesen már nem sok ez, amit csinálnak? Vagy fontosabb neki a barátja, mint én? Vagy már lehet, nem is szeret?
Mivel már óvodás koruk óta ilyen jóban vannak, akkor már inkább olyanok mint a testvérek.
(Nem kell egyszerre arra gondolni, hogy van köztük valami olyan.)
Nem tudom mióta jártok, de attól, hogy van egy barátja akivel ilyen jóban van, attól még nem fog kevésbé szeretni.
Ne aggódj miatta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!