Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális, ha nem érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha nem érzem biztonságban magam egy nagyon izmos férfi mellett?

Figyelt kérdés

Nem arról van szó, hogy nem szeretem az izmos férfiakat, és sikítva rohanok el, ha meglátok egyet. Egyszerűen csak képtelen lennék egy bizonyos izomszinten túli pasival járni, mert félnék, hogy bekattanna, mert akkor mit tudnék csinálni ellene?

Ugye ez normális?

2014. okt. 21. 21:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Akkor én vagyok neked a tökéletes pasi, 55kg vagyok vasággyal együtt :)

20F

2014. okt. 21. 21:36
 12/18 anonim válasza:
félsz...ennyi erővel maradj szingli örökre...bízz az emberekben, ismerd meg őket, ha kell és ha van rá mód válogass kicsit...az irreális félelmedtől meg szabadulj meg...hülyeség...nem visz előre!
2014. okt. 21. 21:37
 13/18 A kérdező kommentje:

Nem mondtam egy szóval se, hogy a nagyon vékony pasik jönnek be, de félreértés ne essék, ők is tudnak szexik lenni! :D

Egyszerűen van egy felső határ, amin túl képtelen lennék a közelébe menni valakinek. Ilyen alsó határban nincs, vele max. csak barátok maradunk. :) De nálam nagyon sokat nyom a latban az, hogy kinek milyen a személyisége. Például szeretném, hogy megbeszélhessem vele a könyveket, amiket olvastam. :D

2014. okt. 21. 21:39
 14/18 anonim ***** válasza:
59%

A nőnek a pasival nem küzdenie vagy versenyeznie kell, hanem szerelmesen csábítania, amire a pasi gyönyörbe szédíthet! De valószínű fiúnak vártak ezért akarsz állandóan harcolni! Vannak módszerek, hogy ezt kioldják belőled, mint pl. a kineziológia. Sok szerencsét magadhoz!

ha nem oldanád ki, akkor folyamatosan harcolni akarsz és nem lesz harmonikus kapcsolatod...

2014. okt. 21. 23:06
 15/18 anonim ***** válasza:
hat en pl. ruhaban atlagnak nezek ki, de ha atmegyek super sayan 2-be, akkor mar izzok :)
2015. jan. 18. 00:05
 16/18 anonim ***** válasza:

karatéval még egy másik képzetlen nő ellen is minimálisak az esélyeid.

egy nőnek akkor van esélye,ha megtanul rendesen ütni ökölvívó edzésen és van egy boxere amit mindig magánál hord.

és ért legalább 1 fegyvernem középszintű használatához,mondjuk a késharchoz.

ezek nélkül egy sima átlagos nem sportoló csávó aki bekattan az is azt csinál veled amit csak akar.

2015. jan. 18. 00:33
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ez valótlan félelem.

Ha egy srác kondizik (szteroid nélkül) akkor az edzés nagyon kimeríti. Egyébként ha összejössz egy izmosabb fiúval akkor egy idő után kiderül hogy milyen.

Én is kondizom (nem vagyok túl izmos), de én még a légynek sem tudnék ártani ha az nem akar bajt:)

Ismeretségi körömben van Eu bajnok, de ő életében még csak rosszul se nézett a másikra.

2015. jan. 18. 10:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem normális, ugyanis egy normális vagy átlagos nő egy férfira gondolva nem az jut eszébe, hogy védekeznie kellene ellene. Sőt!
2015. febr. 6. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!