Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leborotváljam? De Hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leborotváljam? De Hogyan?

Figyelt kérdés

Már nagyon idegesít, hogy szőrős "ott".. =S Tehát le szeretném már borotválni.. de hogyan? Ti hogy csináljátok? A másik az, hogy ezt anyámmal gáz megbeszélni... tehát tőle nem kérhetem, hogy "anya adj egy borotvát pls a puncimra" Ti hogy oldjátok meg?

u.i. A "így elkaphatsz minden fertőzést, ne kövesd a divatot" írásokból nem kérek, főleg akk nem, ha fiú írja..

14L

bunkó válaszoktól kíméljetek, akik pedig normálist választ adnak, annak előre is thx.

2010. jan. 24. 19:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
Nem is kell anyukaddal ezt megbeszelni.Zsebpenzt biztos kapsz, veszel egy borotvat, es kesz.
2010. jan. 24. 19:17
 2/15 anonim ***** válasza:
Mi az hogy hogyan? Könyörgöm bevonulsz a fürdőszobába, magadra kulcsod az ajtót, előveszel egy beretvát meg beretvahabot azt toljad neki! Minek kéne ehez alapból anyuci hozzá szólása? Tudod te biztos hogy hogy tároljátok a borotvát...
2010. jan. 24. 19:18
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Menj el egy boltba én személy szerint a rossmanba szoktam. Ott vannak mindenféle cuccok erre a célra.
 4/15 anonim ***** válasza:
hogy hol*
 5/15 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem sokkal higiénikusabb ha nincs ott "semmi", esztétikusabb és kényelmesebb is :)

Miért kéne ezt anyuddal megbeszélni? Kérsz tőle egy eldobható borotvát (a lábadra is kell gondolom, lehet ugyanazzal), de a legjobb a női pengés borotva cserélhető fejjel (ez kicsit drágább, de megéri befektetni). Első pár alkalommal szúrni fog, de hozzászokik majd a bőröd, nyugi! Én később már mikor kicsit kinőtt újra, akkor a tetejénél leepilálom, így tartósabb, de fájdalmas, viszont megéri, mert tovább tart. Egyelőre próbáld ki a borotvát, és nem kell ebbe anyut beavatni :)

24/l

6/15 anonim ***** válasza:
76%
zsebpénzed nincs?sztem ha elmondanád anyukádnak megértené,de nem kell sztem ezt anyukáddal megbeszélni. elmész veszel magadnak eldobható borotvát, borotválkozógélt aztán leborotválod úgy ahogy a lábad. csak óvatosan kell csinálni meg tisztán tartani a borotvát.
2010. jan. 24. 19:19
 7/15 A kérdező kommentje:
KÖszönöm a válaszokat =)
2010. jan. 24. 19:21
 8/15 anonim ***** válasza:
Hmmm... Mit tesz a divat... Nem véletlenül nem ritkult meg az evolúció során. :)
2010. jan. 24. 19:37
 9/15 anonim ***** válasza:
Megtudhatom miért akarod leborotválni? Barátod akarja vagy más okból...?
2010. jan. 24. 19:42
 10/15 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem miért kéne megbeszélni anyukáddal. :D

14L

2010. jan. 24. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!