Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha körülvagyok metélve? Nem azért mert zsido vagyok, hanem mert 3éves koromban vmi begyulladt, és le kellet vágni. Engem zavar:Sés nem tudom, mennyire gáz?
A válasz megírásának időpontja: 01-24 19:55
Hogy én mennyire tudom utálni a magadfajta IQ-fightereket... NEM HIGIÉNIKUSABB!!! Könnyebb tisztántartani, de nem javít a higiénén!!! Szerinted hülyeségből születsz fitymával??? A bőr a makkon megvédi a sérülésektől, nedvesen tartja, szóval nem rossz az ott!
Az, hogy körül lettél metélve, így adódott, de el ne hidd már, hogy higiénikusabb! Szerintem nem fog gondot okozni senkinek...
-ReapeR-23/F
Egyáltalán nem baj,én is körül vagyok metélve gyerekkorom óta.Soha nem okozott gondot sem a lánynál sem nálam...ilyenen ne parázz.Arról a lányról pedig megvan a véleményem,aki ez alapján választ párt magának és csak ilyen pasikkal fekszik le.
Ja...és jó sokáig bírom,ami nekem élvezetet jelent!!!
Szerintem még jó is mert sokkal tisztább vagy ott.
Férjem is körül van metélve és kis fiam is (nem vagyunk zsidók)
Egyszer elmondom, mindenki jól figyeljen!!!
NEM HIGIÉNIKUSABB!!! Ne legyetek más asshole-ok!
Wikipédia (fityma):
"A fityma nyugalmi állapotban védi a makk idegvégződésekben gazdag és érzékeny bőrét a mechanikai hatásoktól és szennyeződésektől. A fitymán található idegvégződések a szexuális tevékenység során a szexuális ingerek keltésében is részt vesznek. A fityma további szerepéről az orvostudományban még napjainkban is viták folynak. Létezik olyan elmélet, amely szerint a közösülésnél a női hüvelyben mozgó pénisz makkján fel-le gördülő fityma szerepet játszik az orgazmus kialakulásában. Más elméletek a fitymával rendelkező és azzal nem rendelkező (körülmetélt) férfiak körében végeztek felmérések eredményeire hivatkozva, miszerint a szexuális funkciókban nem találtak érdemi eltéréseket, cáfolják ezt a nézetet."- Nem azért van ott az a bőr, hogy koszosabb legyen!!! Tisztántartani sem könnyebb, csak egyszerűbb!
Akkor ezt is olvasd el:
"A higiéniai, egészségügyi okokból végzett körülmetélés híveinek egyik érve éppen ehhez a tényhez kapcsolódik: a körülmetélés eredményeként a makk folyamatosan fedetlen, "szabad" állapotban van, szellőzik, amitől a fityma által fedett makknál szárazabbá válik, megerősödik, ezáltal pedig nem tudnak megtelepedni rajta például a gombák. Vagyis nem csak tisztán tartása könnyebb, de bizonyos fertőzésekkel, nemi úton terjedő betegségekkel szemben is védettebbé válik.
Az Egyesült Államokban a fiúk közel 80-85%-án végzik el a beavatkozást még újszülött korban, higiéniai megfontolásból, de hasonlóan bevett szokás ez Ausztráliában, Dél-Koreában, Kanadában vagy a Fülöp-szigeteken is.
Nem azt mondom, hogy akinek van fitymája, az nem tartja tisztán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!