Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent az hogyha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az hogyha egy lány azt mondja "később kitudja mi lesz? "

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy elhívtam randizni és nemet mondott és hozzá tette az , hogy később még kitudja mi lesz ... Azóta van mikor kedves és... van mikor nem .

Most mit csináljak ????

nemet és kortis írjatok , köszi

2010. jan. 24. 18:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel le akar rázni, de azért jópofozik hogy a későbbiekben ha nincs más beérje veled ..
2010. jan. 24. 18:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Szimplán szívat a csaj! F25
2010. jan. 24. 18:58
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha nem talál jobbat megtart tartaléknak.
2010. jan. 24. 19:02
 4/11 anonim válasza:
Szívathat. De az is lehet, hogy nem tudja mit akar. De szerintem felejtsd el, az ilyenekre nem kell időt pazarolni. L22
2010. jan. 24. 19:04
 5/11 anonim ***** válasza:
később kitudja mi lesz = Semmi esélyed. Soha. Ahhoz viszont elég érdekesnek tart hogy haverkodjatok, és pontosan tudja hogy ehhez (legalábbis látszólag) nyitva kell hagynia egy kiskaput.
2010. jan. 24. 19:07
 6/11 anonim ***** válasza:

később még kitudja mi lesz = most nem jössz be neki,de talán majd egyszer

nálam ezt jelenti.

2010. jan. 24. 19:13
 7/11 anonim ***** válasza:

19:13

pfffffff Látom te még hiszel a mesékben. Tud valaki példát hozni a világtörténelemből arra, hogy bárkinek is "később ki tudja mi lett" Én ilyenről még nem hallottam.

Ez ugyanolyan lekoptatós szöveg mint a "legyünk barátok" vagy a kedvencem a "te túl jó vagy, nem érdemellek meg"

2010. jan. 24. 19:19
 8/11 anonim válasza:
szerintem pasija van és rajta vagy az utána jöhet listán
2010. jan. 24. 23:17
 9/11 anonim válasza:
előző vagyok... lekoptatás biztos h nem akkor nem ezt mondaná ezzel még megakarja tartani a lehetőséget arra h legyen vmi L
2010. jan. 24. 23:18
 10/11 anonim ***** válasza:

lásd 1907-es válaszom

a legyünk barátok általában azt jelenti, hogy soha többé nem találkoztok, éppen ez a nyitva hagyott, "még lehet valami" dolog biztosítja hogy barátok maradhassanak. Én legalábbis nem foglalkoznék olyan lánnyal akiről tudom hogy esélyem sincs nála. De ha talán, esetleg, neadjiten...

Elnézést kérek mindenkitől. Ha nem hiszek a fiú-lány barátságban az csakis a tapasztalataim számlájára írható.

2010. jan. 24. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!