Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek jó pasi?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Én egy átlagos kinézetű 30as pasi vagyok. 175cm magas, se nem sovány, se nem kövér. Nem vagyok izmos, de az utóbbi időben lejárok egy edzőterembe. Nem sok sikerem volt a nőknél, de szeretnék ezen változtatni.
Elhatároztam, hogy változtatok a stílusomon. Csajok! Nektek mi jön be külsőre, ha ránéztek egy pasira? (testalkat, haj, öltözködés, bármi) Személyiségre ki az aki tuti nyerő? (Kell, hogy mindig nagy dumás legyen egy pasi, még ha linkel is?)
Főként 25 és 35 közötti csajok válaszát várom.
2014. okt. 19. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!