Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen kevés a jó pasi? Hol találhatnám meg a párom?
Figyelt kérdés
Nekem olyan férfi kell, aki intelligens, művelt, okos, emellé jó családapa lehet belőle, hűséges hozzám, és végül lélegzetelállítóan jóképű. Hol találok ilyet? Eddig mindnek volt valami defektje...:(2014. okt. 18. 20:29
11/20 anonim válasza:
A hűség, jó családapa, intelligens talán tényleg alap lenne. De kicsit irreális elvárás, hogy az összes többi is egyben meglegyen. Hány éves vagy?
12/20 anonim válasza:
Mindenkinek van defektje...csak a ket fele nem mindig kompatibilis egymassal.
13/20 A kérdező kommentje:
Ha nincs ilyen, akkor megrohadok egyedül.
Nekem kell az, hogy intellektuálisan méltó partner legyen, el tudjuk beszélgetni, értsük egymást, és az is kell, hogy úgy nézzen ki, hogy vonzódjak hozzá. Alap dolgok ezek is.
2014. okt. 18. 20:35
14/20 anonim válasza:
"Ha nincs ilyen, akkor megrohadok egyedül."
Az ilyen ne is örökítse tovább a génjeit, én azt mondom.
15/20 anonim válasza:
Mi neked a lélegzetelállítóan jóképű? Ez?
16/20 anonim válasza:
csak ne egy hulladék legyél külsőre meg belsőre.Akkor találhatsz.Pártól függetlenül viszont egyedül fogsz.
17/20 anonim válasza:
Mert neked nincs semmi defekted, igaz? Kapásból mondok egyet: rohadt nagyok az igényeid. Gondolom ha felmerül egy olyan téma, amiből nincs nagydoktorija, akkor már repül is, mert a "művelt" jelző kiesett. "Lélegzetelállítóan jóképű", az...
18/20 anonim válasza:
10-es vagyok.De te még mindig nem adtál választ az én kérdésemre,te hogy álná ő hozzá?
Amúgy meg igen van,csak észre se veszitek.
19/20 anonim válasza:
Ha ezeknek a mércéknek te mind megfelelsz, akkor várhatod el a másiktól ezeket! Így sűrgősen vizsgáld meg magadat, hogy amit elvársz a férfitól, azt hozod e tenmagad, drágaságom! Soha nem fogsz addig olyat találni amilyet szeretnél, amíg nem magaddal foglalkozol! De lehet hogy neked fehér lovon belovagol, de azt sem ismered majd fel mert akkor a lovon fogsz hibát találni, mert el van baszarintva az egész életed! Így csak a másik lehet a hibás nálad! Csapdában vagy amiből így soha nem fogsz kiutat találni, de ezt meg is érdemled mert ítélkezel!
20/20 anonim válasza:
fenti mondat röviden: Legyen sok pénze, hogy el tudja tartani a fattyaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!