Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen érzés, mikor szeretnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés, mikor szeretnek?

Figyelt kérdés
2014. okt. 18. 12:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
066Apollyon330 mert te ilyen vagy attól ne vetítsd ezt ki mindenkire :)
2014. okt. 18. 12:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Mapollyion vagy mi a neved...

a szerelemnek vagy a szeretetnek nem az amlenyege, hogy adnad e az eleted a masikert... nagy tettek a halivúdi filmekben vannak, de arrol nem szol a fama, hogy miutan a golyo ele ugrasz es megmented a masikat, 10 ev mulva egyutt vagytok e meg...

bizonyitani akarod a szerdlmed? Egyesek lehozzak a csillagokat... egyesek flashmobot rendeznek a repteren, meg tobb szaz szal rozsat adnak.... ez szerelem? Nem, ez yzervezes.... tolts el par evtizedet Zzal akit szeretsz, es akkor bizonyitottal! A nagy tetteket meg vedd filmre, es butitsd vele a nepet, de a szerelem rohadtul nem errol szol...

2014. okt. 18. 12:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Olyankor azt érzem,hogy én is vagyok valaki.

Rossz egyedül:/

2014. okt. 18. 12:57
 14/15 anonim ***** válasza:

névtelen vagy mi vagy

évtizedeket valakivel? azt hittem ettől valami jobb duma jön....az már szerelem? a megszokás? vagy csak szimplán szerencsétlen aki nem talál mást?

Nem kell életet adni senkiért,csak akkor nem kell magasztosan beszélni mintha legalább ennyit jelentene,minimum ennyit az hogy az egyik hús a másiknak azt mondja szeretlek....:))

2014. okt. 18. 13:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Jo, higyj amit akarsz, en evek ota szerelemben elek a parommal, az a te bajod ha elkepzelni se tudsz ilyet:D

savanyodj meg a sajat levedben

vagy hallgass es olvass Pal Ferit es Popper Petert es ismerd meg az embert es a kapcsolatokat... te dolgod, en csak ajanlani tudom oket

100 rozsat venni vagy a csillagokat lehozni akkor sem nags cucc, nem mutat ki erzelmet, csak lehetoseget es elgondolast...

2014. okt. 18. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!