Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretitek ha a fiú irányít titeket szex közben?
Figyelt kérdés
2014. okt. 18. 10:00
21/26 anonim válasza:
Nem nem azért. Én voltam az éretlen, hisztis bolond.
:-(
22/26 anonim válasza:
Nem szeretem,engem nem irányítgasson senki sem.
23/26 anonim válasza:
en egyetértek a 9. valaszoloval. imadom ha hasznanak, de csak szex közben.
24/26 anonim válasza:
Szerintem sok làny szereti. Pl amikor az itthoni medencében kamillàztunk és egyszer csak félre húztam a bikini alsójàt.... vagy feldobtam a konyha vagy ìróasztalra amikor ő az àgyra szàmìtott...
25/26 anonim válasza:
# 21 akarsz róla beszélni? Új posztban esetleg, engem érdekel, mit rontottál el.
A kérdésre a válasz:
Az összes lány szerette eddig, ha erősen dominálok.
26/26 anonim válasza:
Igen, szex közben szeretem. Én is beindulok ha használnak. Csak sajnos az ilyen fiúk az élet más területein is le akarnak dominálni. Azt nem meg utálom, kapcsolatban főleg. Úgyhogy meg kell keresni itt is az arany közepet. Ha kellőképpen domináns működik a szex, de nem szabad nálam sokkal irányítóbbnak lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!