Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretitek ha a fiú irányít titeket szex közben?
Figyelt kérdés
2014. okt. 18. 10:00
11/26 A kérdező kommentje:
kicsit kamu szaga van annak amit írtál :)
2014. okt. 18. 13:28
16/26 anonim válasza:
Én is szeretem, de csakis szex közben, az élet többi területén ne akarjon megdominálni.
17/26 anonim válasza:
én szeretem , mert valamivel jobban tetszik .
18/26 anonim válasza:
Ha "Ő a főnök" azt nem. Ha pusztán elmondja mit akar, vagy inkább megmutatja, hogy mit szeret, az oké, az még jó is, mert ugye néma gyereknek anyja se ... Meg ha egyszer engem kényeztet, egyszer én kényeztetem, az is teljesen oké. Sőt, néha kifejezetten jó, mikor irányít, de csak addig, amíg semmi olyasmire nem próbál rávenni (vagy főleg nem kényszeríteni, erőszakosan rádumálni, hisztizni, zsarolni, stb. stb.) amit én nem akarok. De azt a törvény is bünteti.. szóval normál keretek közt ez teljesen rendben van, olykor be is indít, vagy csak valamiért simán jól jön, de azért néha szeretek irányítani én is.
19/26 anonim válasza:
legutóbb, mikor ide írtam....istenem :'(
még boldog voltam...meg volt a lány akit mindennél jobban szerettem.
azóta...:'( szakított velem, igaz, az én hibámból. :'( :((((
mennyi szenvedésen mentem azóta keresztül, érvágás, öngyilkossági kísérletek, túladagolás..szenvedés, sírás, fájdalom, vágyakozás......és most itt vagyok, megtörve, bennem hatalmas félelemmel...de élve, bár nem egészen.
3-as válaszoló voltam. :((((
bocsánat..csak megláttam a kérdést, és olyan furcsa érzés töltött el, még együtt voltam vele...most meg már...azt se tudom, hogy él-e..és szeretem...ahhhjjjjjjjjjj :((((((
20/26 anonim válasza:
Azért hagyott el mert inkább hagytad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!