Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha ez történne?
tegyük fel sétáltok az utcán és jön veletek szembe két fiú kézen fogva, esetleg még meg is csókolják egymást.
Mit tennétek?
A másik verzió ugyanez csak ott két lány tenné ezt.
Közönséges, félsz vagy szégyelled?
(Leszbikusként hánynom kell az olyanoktól akik ilyen meghunyászkodóak.)
Jó, hogy nem szégyelled.
Te ez a fajta meleg vagy, aki túlkompenzál a külvilág felé, éjjel meg rusht szíva kap majdnem agyvérzést?
Szerintem a kézen fogással nincs semmi baj, szerintem nagyon aranyos, én megmosolyognám őket biztos. De viszont a csók ... Azt nem igazán szeretem, mármint heteroknál sem. Lehet gonosz vagyok, de az nekem sem módi. Egy kis szájrapuszival még nincs semmi baj, de azt sosem szerettem mikor párok erősen smárolnak az utcán, buszmegállóban, vagy egyéb helyeken.
20/L/L
Engem nem zavar.De én nem szívesen csókolóznék az úton még ha heteró lennék sem.
Nem tudom,nekem ez olyan fura dolog.
Meg inkább arról szól,hogy a külvilág felé mutogatod,hogy te is beléptél a párkapcsolatban élők táborába!
Amúgy ez marhára senkit nem érdekel szerintem,mégis sokan teszik,főleg heterók.
Szerintem aki igazán boldog egy kapcsolatban annak annyira nem fontos,hogy ezt az utcán idegen emberek lássák.
Szerintem ezek a "mutogatós"kapcsolatok a legfelszínesebbek.
Rengeteg olyat látok,hogy látni rajtuk,hogy azért csüngenek egymáson,hogy mások nézzék őket,pedig annyira nem is szeretik egymást.
Ettől függetlenül nekem nincs bajom azzal,ha valaki ezt teszi,nem vagyok prűd vagy konzervatív,csak szerintem inkább alacsony IQra vall.
26/F/M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!