Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha ez történne?
tegyük fel sétáltok az utcán és jön veletek szembe két fiú kézen fogva, esetleg még meg is csókolják egymást.
Mit tennétek?
A másik verzió ugyanez csak ott két lány tenné ezt.
semmit. max megnézném hogy milyen aranyosak:D ha fiúk. ha lányok, akkor közömbös a látvány:D
22/L
Ha két lány tenné annyit mondanék hogy "ok" majd mosolyogva tovább sétálnék.
Ha két fiút látnék megjegyezném hogy "jaj milyen cukik, oh csókolóznak ez is olyan cuki" még meg is fordulnék utánuk :)
és szintén mosolyogva mennék tovább :)
A lányok különösebben nem izgatnának,talán észre sem venném :D
A fiúktól meg elpirulnék :D nagyon tetszene,biztos megállítanám őket,egy pár szóra, elmondanám nekik milyen cukik
Semmit.Tudod,egy gorog filozofust mondta:'Olyan sok dolog van a vilagon ami engem NEM erdekel.'En is igy vagyok.Azt csinalnak amit akarnak.Engem nem zavarna.
14L/Szekelyfold
Ugyanazt csinálnám, mint a heteró párok esetén: egy pillanatig odanéznék, aztán mennék tovább a dolgomra.
27/N/Csongrád megye
Ha megfogod az azonos nemű párod kezét az utcán, az minden másnap fog érni egy beszólást.
Tapasztalat...
Én meleg vagyok, de szerintem ez baromira nem tartozik senkire sem. Annyira magánügy!
Van barátom, de utcán véletlenül sem fogjuk meg egymás kezét, nemhogy még csókolózunk is.
Szerintem annyira köszönséges utcán páváskodni " gyertek üssetek agyon mert b uzi vagyok"
Mert a legtöbben direkt provokálják a homofóbokat, aztán meg ki vannak akadva, hogy jól agyon lettek b*szva .. Senkire nem tartozik, hogy ki kivel fekszik le vagy éppen jár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!