Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik ezen a csonton rágódnak, azoknak nem esik le, hogy saját magukat járatják le? (folyt. Lent)
Ahogy látom itt a páwák, melegek, k**vának titulált nők és a szexelő tinik savazása a közönség kedvenc téma. Akik csípőből alázzák őket, azoknak nem esik le, hogy a sok trágár szenny, amit a virtuális szájukból az említett emberekre okádnak az csak róluk állít ki szegénységi bizonyítványt? Én se bírok sok embert, de van bennem annyi gerinc, hogy nem állok neki egy billenőplatós teherautóról mázsaszámra önteni rájuk a szitkokat és közben arról beszélni, hogy ők mekkora szarszemetek és, hogy nekem van igazam, én vagyok a jobb.
Egyébként is, mi közötök, pontosabban mi közünk ahhoz, hogy egy másik ember hogyan él a saját privát zónájában? Oké, ezt az ominózus zónát szeretik olyannyira kiterjeszteni, hogy már mi is belelógunk, de akkor is, miért nem lehet azoknak, akik annyira de okosabbnak képzelik magukat az első sorban leírt embereknél, miért nem lehet az "élni és élni hagyni" elv szerint eljárni? Amíg a köreinket közvetlenül vagy közvetve nem zavarja valaki, azt a legrosszabb esetben is csak ignorálni kéne. Aki az eufemizmusokból jobban ért, azoktól a következőt kérdem: "mennyivel jobb a böllér, az általa leölt disznónál, ha a saját mocskában ülve beszél arról, hogy a disznók milyen retkes állatok?" Persze ez az én véleményem, ha tévednék kérem cáfoljon rám valaki. Amúgy anyám jól van.
Ha valaki akkora hülyeséget ir, azt nehéz megállni ,hogy ne szóljon be az ember. Hátha , kicsi az esély, de hátha fény gyúl az agyacskájában.
Szexelő tinik? Addig inkább ne csinálja ameddig azt se tudja mi az.
Melegek? Semmi bajom velük. Páva? Majd kinövik, remélem:)
Ne soroljam tovább.
Aki itt kérdez viselje el amit kap. Jó, sokan durvák, bunkók, mit lehet tenni? Figyelmen kívül hagyni, elfogadni,hogy nem csak kint, a valóságban vannak ilyenek,hanem itt is. Megváltoztatni úgyse tudjuk .
Ők pedig megváltozni nem fognak, sajnos.
Van igazság benne, amit mondasz... de nagyon ki is van élezve. Például objektíven nézve, te most elkezdted kritizálni, szidni azokat, akik ugyanezt csinálják, az általad megjelölt körrel... csak épp kicsit kulturáltabb jelleggel.
Ez az oldal elsősorban segítő szándékkal kéne, hogy funkcionáljon... vagy valami ilyesmivel, de lehet én vagyok a naiv.
... de azért ennyire nem szabadna szabadelvűen gondolkodni, például a szexelő tinik esetében... mert az a felelőtlenséggel párosulva, nem tervezett gyerekekkel, esetleg bizonyos nemi betegségek terjedésével jár... aztán ez gyűrűzhet mindenféle problémát, bocsi, de én sajnálnám azokat az újszülötteket, akik önmagukat sem ellátó, gátlástalan környezetbe érkeznének... ráadásul, ha simán leadják őket, vagy abortuszra mennek, némi támogatással megspékelve... akkor az már más kérdéseket is feszeget... mert ugyebár nem saját zsebből fizetik, és akkor ez a legkisebb probléma. Sajnos a mai rohanó világban nincs annyi idejük a szülőknek a gyerekekre, jobb esetben... az ifjúsági szexuális tanácsadást minőségét meg ne is említsük... most ha már idejönnek véleményért, akkor szerintem a könyörtelen igazság a helyes... hozzáteszem kulturált módon.
Az élni és élni hagyni egy nagyon jó alapelv, de nem minden esetben, elvakulva kéne követni... most az mihez vezetne??? Gondolj már bele... és különben sem erre vonatkozna eredetileg, hanem például az emberi alkotmányos jogokra... na de a felelőtlenség bármely formájára??
A többi része nem is izgat különösebben az irományodnak... az, hogy ki milyen szexuális irányultságú magánügy. Vannak akik, előítéletesek, vannak akik nem. - ha most itt valaki vállalja az ilyesféle irányultságát, akkor az járhat, olyan következménnyel, hogy valami feltűnőségi viszketegségben szenvedő nem tudja, szó nélkül hagyni.
A nőgyűlölet meg inkább szubjektív tényezőkön alapul, empirikus útból táplálkozva.
Ez engem nem hat meg különösebben, és szerintem az adott kérdezőt se, hogy néhány, csalódott ember így próbálja kompenzálni a saját szerencsétlenségét. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!