Mért nem veszi észre a TV csatorna hogy Lominivel csak saját magukat járatják le?
A kedvencem Lominitől: 5,4,3,2,1 magának van egy fia vagy egy lánya! xD
Nem hiszem el, hogy a 50-60 éves mamák-papák ennyire hiszékenyek és "hülyék" legyenek.
Námászté
köszöntelek idegen , mi a kérdésed?
LOMINI
és majd válaszol, amit hosszas meditálás után a tiszta forrásból kapott: 'nem tehetem, mert kell a lóvé az rtl-nek, mert miből finanszíroznák a való világot?!'
Telihold meg tiszta forrás...
5 4 3 2 1 , még most aktív vagyok megyek a tv-ben. remélem örökre lesz a műsor
námászté
LOMINI
Egyszer egy nő betelefonált Lomininek :D és az egészségéről érdeklődött.
Elmondta, hogy minden rendben. Utána a nő elmondta, hogy már 10 éve köhög, habár ezt nem tekinti betegségnek, de mondja már meg, hogy mitől lehet. Lomini azt felelte: "Hát kérem, hagyja abba a dohányzást!" A nő: "Soha életemben nem dohányoztam.." Lomini: "Haha igen, tudom én, csak vicceltem."
Ma meg az volt, hogy 1 nő érdeklődött kissé szomorkás hangon a párkapcsolatáról.
Lomini: Miért olyan szomorú a hangja?
Nő: A párkapcsolatomban vannak gondok.
Lomini: Ugye tudja, hogy most a párkapcsolatában lévő férfi most egy másik nővel van??
*CSEND*
Nő: Jelenleg nincs párkapcsolatom.
xD
Lomini: Őő igen, tudom, arra mondom, hogy a leendő párkapcsolata, a férfi most egy nővel van.
Haha...! xDxD
Nekem Lominival semmi bajom nincs. Még az adás kezdetén elmondta, hogy a rendőrségnek is segít a nyomozásban, és voltak visszajelzések is, miszerint úgy, és az történt ahogy mondta. Szerintem ez egy jó műsor. Bár azok akik nem hisznek ebben, azok nem nézik. Amúgy ezzel kapcsoatban én is írtam a blogomba, mégpedig Makkai Hajnalkának az aranyköpéseit és a betelefonálóknak. Akárányszor elolvasom, és jót nevetek rajta:D
Nézzétek meg ti is: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!