Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy beleszerettem az osztályfőnöknőmbe? 16/L
Figyelt kérdés
Igazából nem tudom, hogy szerelem e. Sokszor átgondoltam és mindig másra jutottam. Szeretem, mint az anyámat, a barátnőmet, a nővéremet és mint a szerelmemet. Hiányzik, ha nincs mellettem, féltékeny vagyok, ha mással van, ha nem velem foglalkozik akkor bedurcázok. Folyamatosan a nyakán lógok, "zaklatom" facebookon az üzeneteimmel. Nyáron megpróbáltam azt, hogy nem írok rá, nem keresem semmi. Sikerült is, amikor lovagolni szerettem volna, direkt megkértem a barátnőmet hogy kérdezze meg ő, nem e jönne ki a lovardába. Nemet mondott, felhívtam a tanáromat aki az ős ellensége, de ő is menet mondott. Másnap rám írt, hogy nem ezt várta tőlem, meg hogy bízott bennem, azt hitte hogy a barátja vagyok. Mondom igen.? Egész nyáron azt se tudtad élek e vagy halok, érdekes most hogy nem téged kértelek meg valamire egyből fontos lettem neked. Azóta jó a kapcsolatunk, nem volt benne semmi baj. Képbe jött egy fiú. Féltékeny nem voltam rá amit furcsálok, mert én féltékeny típus vagyok. Bekavart a gyerek, össze vesztünk megint de kibékültünk, és tegnap nagyon bunkó volt velem. Úgy beszélt mintha nem is ő lett volna. Az ember azt hinné, hogy aki a barátom az nem beszél úgy velem mint egy utolsó féreggel,de ezek szerint igen. Ma rá írtam hogy mi volt ez az egész, erre ő "Mennem kell dolgozni. Szia. ". Féltem őt, mert a volt párjától nem tud megszabadulni, az anyja se hagyja békén. Annyiszor elmondtam neki, hogy úgy tekintek rá mint az anyámra vagy mint a nővéremre (ez volt még az elején) meg hogy szeretem mint barátot, de ő nem mondta, hogy szeret. Nem tudom mit jelenthetek neki, mert ő soha nem mond semmi hasonlót. Tényleg oda vagyok meg vissza érte, de egyszerűen dühít hogy nem tudok semmit csinálni. 36 éves nőről van szó. Mostanában nagyon témázgat a jelenlétemben. Bármit mondok, bármit teszek egyből "félre érti" és kuncog. Elszeretném mondani neki, hogy mit érzek iránta, csak az a baj hogy nem tudom mit érzek. Segítsetek kérlek.2014. okt. 16. 21:58
1/4 anonim válasza:
ÖÖÖÖÁÁÁJJJJJ.IQ betyár kérdés.Csak fiatal vagy majd elmúlik.
2/4 anonim válasza:
16 évesen én is szerelmes voltam a biológia tanárnőmbe, azt hittem még ő is érez irántam valamit, meg minden, de aztán rájöttem baromság az egész, leérettségiztem és, most 25 évesen már jót mosolygok a hülyeségemen ( mondjuk akkor nem volt facebook, meg olyan retard se lettem volna, hogy zaklassam ).
3/4 anonim válasza:
Édesanyáddal milyen a kapcsolatod?
szerintem csak felnézel rá...
4/4 anonim válasza:
"Igazából nem tudom, hogy szerelem e."
Ember vagy. 16 éves vagy. Van agyad. Miért nem tudod megállapítani azt, hogy szeretsz-e valakit vagy nem?
Képzeld, ma ettem egy süteményt, de nem tudom hogy finom volt-e vagy sem.
Amúgy meg, te egy 16 éves lány vagy. Az osztályfőnököd pedig egy nő. EGY NŐ! De tudod mit? Mond meg neki hogy szereted. Végülis ha valakit nem utálsz, akkor szeretsz. Nem igaz? Mond meg neki, aztán mond majd hogy mi lett a fejlemény. Mert nagyon kíváncsi vagyok, mit fog rá válaszolni.
(Édes istenem, egy 36 éves nőnek akar szerelmet vallani egy 16 éves lány, beszarok, tuti kamu, vagy hülye vagy!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!