Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más csúnyácska fiúknak is nehezen megy a csajozás?
Én nagyon jóképű vagyok, de így sem megy a csajozás.
Jobban nézek ki fizikailag, mint 10-ből 8 srác biztosan. Ennek ellenére 21 évesen 1 lánnyal szexeltem, kb. 3 barátnőm volt és kb. 6 lánnyal csókolóztam.
Félek kezdeményezni, nem tudok miről beszélni, nem tudok érdeklődést fenntartani, visszahúzódó vagyok.
Egy csomó nagyon csinos lány volt már szerelmes belém a gimiben is főleg, aki után a legtöbb férfi mind a 10 ujját megnyalná, mégsem voltam képes ezeket a vonzalmakat szexre váltani.
Szóval nem, nem csak a külső számít.
3 barátnő,a legtöbb lány szerelmes volt beléd amit ki is fejezett..tényleg nem a külső számít és nehezen megy a csajozás.
Én csúnya fiúként még hozzá sem tudtam érni egy lányhoz sem,nem 6-al csókolóztam.
"hogy élitek meg..."
Immáron már 4. éve, hogy magasról lesz@om az egészet és foglalkozom más dolgokkal, amikben sikeres vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!