Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tehát 6 éves koromban a saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tehát 6 éves koromban a saját unokatestvérem megerőszakolt most már 15 vagyok, de még nem mondtam el senkinek valahogy sikerült elfojtanom magamban, de most úgy érzem el kell mondanom anyukámnak, de félem nem tudom, hogy reagálna. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2014. okt. 15. 21:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
97%
itt tényleg mindenki hülye jobb ha beszélsz róla ez tudományosan is igazold hogy sokkal jobb a lelkednek ha megoszhatod másokkal persze nem könnyű de hosszú távon jobban jársz
2014. okt. 15. 21:50
 12/22 anonim válasza:
94%
mondd el! nem szabad ellhalgatni! olvass utána az interneten a megerőszakolásról, az összes nőben nagyon mély és fájdalmas nyomot hagyott az ilyen, mert elfolytották. Magyarországon minden 3. nő családi erőszak áldozata. Menj el pszichológushoz, az segít!
2014. okt. 15. 21:51
 13/22 anonim ***** válasza:
74%
F/L vagy? Unokatestvéred most mennyi idös, milyen nemü? Az elmult idöszakban milyen kapcsolatod volt vele?
2014. okt. 15. 21:51
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
mindenféleképpen mondd el!
2014. okt. 15. 21:52
 15/22 anonim ***** válasza:
71%

Mondd el anyukadnak,hidd el nem fog elitelni vagy hibaztatni,sot.Ezt mar sokkal elobb el kellett volna mondanod,de sosem keso:-))

Ez is a terapia resze,ugy nez ki h most jutottal el addig h ki tudod adni magadbol.Engem Anyu testvere fogdosott es egybol elmondtam Anyunak,utana mar csak karacsonykor lattam ujra a pasit, de akkor mar korulvettek a szuleim.

En par napra ra elmondtam,de eleinte bennem is volt egy olyan h waaa mi van ha nem hiszi el,meg mi van ha majd engem hibaztat....semmi ilyen nem volt,sot.Mondtah minden ok, es koszi h elmondtam utana gondoltam beszeltek vele mert soha tobbet nem ert hozzam.

Szoval hajra:-)))))

2014. okt. 15. 21:55
 16/22 A kérdező kommentje:
Az unokatestvérem most 23 éves én szinte úgy veszem észre rajta mintha teljesen elfelejtette volna az egészet.
2014. okt. 15. 22:02
 17/22 anonim ***** válasza:

huh...

Attól mert nem csinálta meg még egyszer nem biztos az, hogy elfelejtette...

Hát nem lennék most a helyzetedbe, de még mindig az mondom, hogy csak mond el... :/

2014. okt. 15. 22:13
 18/22 A kérdező kommentje:
Azért nem merem elmondani mert az unokatestvéremet mindig olyan jó kisfiúként tartották számon mindig jó tanuló volt okos,kedves aranyos fiú szóval elé nehéz elhinni róla ilyesmit.
2014. okt. 15. 22:32
 19/22 anonim ***** válasza:
nincs egy nagyobb testvéred esetleg, akivel tudnál erről beszélni?
2014. okt. 16. 07:49
 20/22 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs
2014. okt. 16. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!