Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi számít nektek strébernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít nektek strébernek egy lánynál?

Figyelt kérdés
Napi hány órát tanul?

2014. okt. 15. 20:34
 1/6 A kérdező kommentje:
Járnátok vele?
2014. okt. 15. 20:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem attól függ, hogy hány órát tanul!

Ha nem jár el sehová, mindig csak otthon tanul, tanul és tanul, a tanároknál pedig nyalizik folyamatosan, na az stréber!

2014. okt. 15. 20:37
 3/6 Tibohr ***** válasza:
Azt nevezem strébernek akinek a tanulás mellet nincsen semmiféle normális élete, nem csinál semmi mást csak tanul, nekem ez a stréber, és ilyen lánnyal nem jönnék össze mivel nem igen szorítana nekem helyet a napirendjében a könyvekkel meg biztosan nem fogok versenyre kellni
 4/6 anonim ***** válasza:
nálam tökmindegy h mennyit tanul, sőt, jó az ha céltudatos :) a lènyeg az, h tetszen nekem, és én is neki:)
 5/6 anonim ***** válasza:

A stréberségnek semmi köze nincs a tanuláshoz. Az csak jó ha sokat tanul, legalább művelt lesz, és sokmindenben tud segíteni/hozzászólni.

A stréber jelentése:

Minden áron érvényesülni akaró, törtető.

Forrás: [link]

Ilyen lánnyal nem járnák, mert többrebecsülné a karriert, mint engem. Szerencsére a barátnőm nem ilyen.

2014. okt. 15. 20:43
 6/6 anonim válasza:

Attol fugg. Ha csak 'strebernek' csufoljak, pedig nem nyalizik, meg nem csinal ilyeneket, hanem siman csak azert mert okos, es eleg neki 1 ora vagy meg annyi se megtanulni. Na ilyennel jarnek. De olyannal SOHA aki napi 5-6 orat tanul, nincs , maganelete, nyalizik a tanarnak.

Remelem segitettem!

2014. okt. 16. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!