Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek így nagyon összetö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek így nagyon összetörném a fiút mi lenne ti mit szólnátok?

Figyelt kérdés
tegyük fel kialakítottam magamról egy teljesen más képet mint amilyen vagyok egy teljesen tökéletes világot "adtam" vázoltam fel neki együtt vagyunk másfél hónapja ha most széttörném ezt a kis álomvilágát mennyire csalódna vagy törne meg? (az igazság hogy nem szeretem meg sose szerettem bár ő úgy tudja ő nekem a mindenem de most véget akarok neki vetni a nagy drámákat meg egyébként is kedvelem és azt akarom sose felejtsen el)

2014. okt. 15. 19:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nyilván igen.
2014. okt. 15. 19:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát, ha én ezt így megtudnám úgy felpofoználak, hogy te sem felejtenéd el egy életre, azt hiszem. Tessék, válaszoltam.
2014. okt. 15. 20:08
 13/15 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok.Igen nagyon összetörne,hazudtál neki mindenről,nekem volt ilyenbe részem,csak kicsit durvábban,ezért hányok tőled,remélem ezért bűnhődeni fogsz,mert azt érdemled.
2014. okt. 15. 21:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Undorító, amit művelsz.

És igen, nagyon összetörne, bár jobb is, ha mielőbb megmondod neki, annál hamarabb megszabadul egy ilyen.. mindegy. Szóval tőled.

Egy-két pofont azért megérdemelnél, csak hogy nagyobb "dráma" legyen belőle, ha már úgyis annyira szereted.

2014. okt. 15. 21:45
 15/15 anonim ***** válasza:

Nyilván nagyon rosszul fog neki esni. Hibát követtél el, hogy ilyen szinten hitegetted. Nem kellett volna ennyire belebonyolódnod ebbe a kapcsolatba, a hazugságokba. Persze azzal, hogy ezt elmondom, nem segítek, késő bánat.

Most már csak azt teheted, hogy a lehető leggyorsabban véget vetsz a kapcsolatnak.

Attól, hogy sajnálatból tovább hülyítesz valakit, nem leszel jobb ember és vele sem teszel jót, csak még jobban megalázod.

2014. okt. 15. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!