Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek így nagyon összetörném a fiút mi lenne ti mit szólnátok?
Jól értem, azért hülyítetted, hogy aztán nagy dráma legyen, mert ez neked mókás?
Csak azért nem írok ide semmi mást mert a cenzúrán fennakadna.
Hát abban biztos lehetsz, hogy sose fog elfelejteni.....csak nem úgy fog rád gondolni ahogy lehet te szeretnéd.
Amúgy az ilyen "kapcsolatnak", a hazugságnak, ámításnak mi értelme van? Arra nem gondoltál hogy fájdalmat okozol egy másik embernek?
Elég szívtelen dög lehetsz....
hát igazából azért is jöttem össze vele mert már rég nem volt pasim meg gondoltam jó lenne bár kedveltem de amikor érzem hogy szeret meg búj meg ölelget sokszor undorodom ettől az érzéstől nem tudom miért olyan kis szánalmasnak tűnnek olyankor hogy bármit megtennének :D
Nem is tudom jó volt meg minden de nekem ennyi elég valami másra vágyom vagy másvalakire
TE NORMÁLIS VAGY?
Ha nem szeretted miért jöttél össze vele,ráadásul hazudtál is neki.Menj oda ahova gondolom.Na az ilyennek járna a magány.
Áá dehogy....
Szerinted? Most komolyan.Tuti hogy valami kis 13-14 éves pi.sa vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!