Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy érhetném el hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érhetném el hogy minden embernek tetszem? És ez mit jelent miért mondta rám ezt ez a fiú miért nem akar?

Figyelt kérdés

pedig szép vagyok kedves okos is csinos vagyok 174 cm 51 kg és eddig minden fiú oda meg vissza volt tőlem de nekem nagyon tetszik egy fiú és látszólag nem is tetszem neki pedig mindig megyek kérdezem mi van vele mit csinált mond két szót aztán elkezdem neki mondani én miket csináltam meg mit fogok mit szeretnék tehát már egy csomó mindent meséltem magamról is de mintha nem érdekelné és a múltkor pont amikor már olyan jól éreztem magam meg nevetgéltem és meséltem mi volt aznap szinte rám mordult hogy hagyjam már békén és hogy túl sok vagyok nem értem

mi az hogy túl sok? én ezt nem értem milyen ha valaki túl sok? túl jónak tart magához vagy ezt hogy kellene értsem?

2014. okt. 15. 18:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hadjuk,tudod belőled egyszer miniszter lesz.Ilyenre nem fecsérelem az időm.
2014. okt. 15. 19:02
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért érzem azt hogy nem ismered a nem kifejezést? :D

Ne hívd el sehova csak hagyd békén ahogy kérte. Ha kicsit is érdekelnéd azt kimutatná. Valószínűnek tartom hogy nem a külsőddel van baja...

2014. okt. 15. 19:05
 13/19 A kérdező kommentje:
azért még egy próbát megér max azt mondja nem :D
2014. okt. 15. 19:27
 14/19 anonim ***** válasza:

A kérdésed miatt vagy egoista. Hogyan érd el, hogy minden embernek tetsszél? Bakker, sehogy, olyan nincs. Senki sem tetszik minden embernek. Lehetsz szép, magas és vékony, ilyen idegesítő, nyomulós stílussal biztos hogy nem jössz be mindenkinek. Mondjuk neki sem. A nem az pedig nem, fogadd el és tanuld meg.

Mond, miért lihegsz utána? Nem vágynál inkább arra, hogy egy férfi energiát fektessen a meghódításodba? Nem mondom, ha csak félnék lenne, jó ha te kezdeményezel, de ő úgy tűnik nem csak félénk hanem irányodban közömbös is....

2014. okt. 15. 19:30
 15/19 anonim ***** válasza:
Hagyd békén a fiút. Ha azt mondja, hogy sok vagy akkor azt úgy érti ahogy mondja. Az egész lényed sok neki. Ne beszélgess vele max köszönj, hogy ne legyen még ennél is gázabb. Sértegetni nem akarlak, de az egodat sehogy sem lehet megsérteni tehát szerintem egy önfejű, önimádó túlbuzgó lány lehetsz aki képtelen a seggén ülve várni.
2014. okt. 16. 15:35
 16/19 anonim ***** válasza:
Az elomondásod alapján nagyon nyomulhattál és az sem jo hogy annyit beszelj magadrol!
2014. okt. 16. 17:40
 17/19 anonim ***** válasza:

1.Te borzalmasan el vagy telve magatól ez abból látszik,hogy nem tudod megérteni miért nem tetszel neki,ebből nekem az jött le,hogy megszoktad,hogy mindenki ugral körülötted és te vagy a középpont.Azért nem érted,hogy nem erdekled ot mert mindenki agyon dicseri a kulsodet meg mindenedet es ideovel termeszetesnek vetted hogy mindenkit imad teged,csakhogy itt a bizonyitek hogy NEM.

2.:ESZED ÁGÀBA SE JUSSON ELHÍVNI,MERT ANNÀL JOBBAN NEM LEHETSZ SZÀNALMAS ÉS NYOMULOS

2014. okt. 16. 17:57
 18/19 anonim ***** válasza:
Tudod a visszahúzódó és az egoista feltűnési viszketekség nem fér össze.
2014. okt. 16. 18:02
 19/19 anonim ***** válasza:
"A boldogság receptjét nem tudom, de a boldogtalanságé az, ha mindenkinek meg akarsz felelni"
2014. okt. 17. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!